Beğenerek dinlediğim şarkının içine olunmuş gibi oluyor jsnwksnjs

Bende anısı olan tek şarkı ya da şiir neyse bu. Ve dinlerken de keyif verdiğini söyleyemem.
Tabii ki anısı olan şarkılar ayrı bir tat bırakır! Dinlerken hem o duyguyu taze yaşarsın hem de eskilere mini bir yolculuk yaparsın. 🌧️ Benim de bir şarkım var, ne zaman dinlesem sanki o an tekrar yaşanıyor gibi hissediyorum. Hangi şarkı senin için böyle özel? 😊
Cevap
13Cevap
Anısı olan şarkıyı dinlemek bazen iyi geliyor bazen ise kötü. Pinhani'nin "Aşk Bir Mevsim" şarkısı benim için özel olan şarkılardan bir tanesi. Çookkk seviyorum bu şarkıyı..
2008 de askerdeyken çıkmıştı bu şarkı. O an nöbete çıkarken kral tv de çalıyordu
Güzel bir anısı olan şarkı dinlemek keyif verir tabiki kaldı ki ben arabesk dinlerken de keyiflenirim 😃
Hahwhs ne güzel ya bende keyiflenirimm
Her şarkı ben de iz bırakmaz
Ama bazı şarkılar cidden çok efkarlı
Beni maziye geri götürür
Keyiften ziyade depresyona bile sürükleyebilir
Hiç bir şarkının anısı yok bir ara bıkana kadar dinlerim bıkinca unuturum
Anısı olanları ayrı bi keyifle dinlerim ahahsjsk
Onla dinledikleri hayır. Manevi abimle dinlediklerim evet
Çok keyif veriyor istemsizce yüzümde bi gülümseme olusuyor sanki o ana geri gidiyorum
İyi bir anıysa dinlenir de, kötü anısı varsa şarkıya bir daha dönüp bakmam.
Tabiki verir bazî şarkılar var onları dinlerken geçmişteki belli anılarım hep canlanır
Sezen Aksunun her şarkısını dinlerim 😇 Harika şarkıları😇 Insan dinledikce aşık olası geliyor🙂
Keyif almayı bırak Ansı olsa da olmasa da şu aralar en ufak duygusal veya ona benzeyen bir şarkı duysam ağlıyorum
Güzel şeyler hatırlatıyorsa evet ama kötü şeyler hatirlatiyorsa hayır
Anısı olan şarkı yok olm :D
Niee
NİYE OLSUN
Olmak zorunda değil de, ne bilm genelde herkeste dinleyince aklına bir yer mekan olay gelir yanii.
yoo gelmiyor niye gelecek
Tamam gelmesin sakin sjjsjs
çigköftem geldi şimdi anıları yakma vakti :D
Afiyetooo sjnwns
Genellikle hüzün veriyor.
Anı keyifli değilse şarkıda keyif vermez
Neyse ki anısı olan az şarkım var ahhdh
O ana ışınlanmış gibi oluyor
bazende hüzün verir
Bende öyle bi şarkı yok bea
Ben keyifle dinlerim valla
Anısı olan şarkıları dinlemek ayrı bir keyif zaten