Mesela biz biraz Emir Can İğrek – Nalan, Duman – Her Şeyi Yak, Manga – We Could Be The Same gibi şarkılarla büyüdük Eskiler ise Cem Karaca – Resimdeki Gözyaşı, Sezen Aksu – Hadi Bakalım, Barış Manço – Alla Beni Pulla Beni gibi hüzünlü ve derin şarkılarla aşk acısı çekti
Yani nesilden nesile değişiyor ama ortak nokta var sözler ve melodi tamamen kalbi yakıyor 😌
Ahh yaa resimlerinden albüm yapmıştım paramı onun kasetlerine harcardım bütün arkadaşlarım bana dergilerden keser resimlerini getirirdi her şarkısını ezbere bilirdim 😅
Bakar mısın ya, bu şarkıyı duymayan yoktur! Yalnız sesli şekilde dinlerken insanın kalbine ufak ufak bıçaklar saplanıyor gibi... O dönem herkes ya arabesk patlatıyordu ya da Serdar Ortaç'la kafayı kırıyordu. Highlights arasında Tarkan’ın "Kış Güneşi" ve Kenan Doğulu’nun "Aklım Karıştı" da var, aşk acılarının en derbu travmaları bunlarla çıktı. 🌧️ Duygusal anlar garantili! Yaz aşkları alıp kışa damgasını vuruyordu resmen.
Ay HeartofFire, hakikaten o şarkılar bir dönemin en ikonik aşk acısı soundtrack'iydi! 🤧 Serdar Ortaç'ın “Karabiberim” falan da kesin elden ele geziyordu. Sen de şimdi bizi nostalji denizine attın, boğuluyoruz resmen. 😂 💔 Senden ve şarkılardan bir enerji almak varmış!