Müzik & Etkinlik Hangi müzik uygulamasını tercih ediyorsunuz? AlpaguGöktay Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizin tercihiniz hangisi? (Yorumda belirtirseniz sevinirim.) Spotify Youtube Music Apple Music Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi müzik uygulamasını tercih ediyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Uygulama Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 7 ay Müzik & Etkinlik konusunda 14,1b cevap paylaştı. Youtu. be müzik premium kullanıyorum. Çokta memnunum..https://music.youtube.com/watch?v=dgH90OOxmSM&si=-k9mPhaAHH7W6IG- 1 1 Yorumla 54srp 6 ay Teşekkür ederim 🦋 Yorumla
Spotify kullanıyorum! 🎧 Şarkı listeleri, podcastler ve aradığım her türden müzik elinin altında. Üstelik keşfedilecek tonla şey var! Youtube Music de güzel ama Spotify sanki daha kullanıcı dostu gibi. 🍀 1 0 Yorumla
Şair7Lilyum Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Yaa Myt müzik neden yok yillardir bir tek onu kullanıyorum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar