İşte buu 💫 özgür ruhlara gelsin ⛓️💥😌
Ben bu kızın yorumunu da çok beğendim melek gibi sesi 🪽
İşte buu 💫 özgür ruhlara gelsin ⛓️💥😌
Ben bu kızın yorumunu da çok beğendim melek gibi sesi 🪽
Bu aralar hepsini eşit seviyorum şu an asia çalıyor. TSFH'den sana denk gelmediğin bir taneyi ateşleyim.
TSFH nası bişi ya kaç aydır aşamıyorum hepsi ayrı ayrı içime işliyo
To Late'in verdiği enerjiyi sevdim
ama dur hemmen üzümlü çöreğime geçicem işte bu ya klasiğin verdiği huzur başka
dev kadrolu müzik ^^
karayip korsanlarının introsunu andırıyor altyapı azcıcık müthiş
Teşekkürler
Aşırı farklı ve daha önce hiç dinlemediğim bir şarkı.
Aslında aşık olma değil ama garip olmasından çok etkilendim diyeyim
Jazmin Bean - War Zone Urchin
Şarkıyı besmeleyle açtım
Korktum akdkskd
Eski ama tekrar dinledim paylaşayım
https://www.youtube.com/embed/TRJ_s2G76HgBunu geçen ay keşfedip beğenmiştim
Ben en son Melek Mosso'nun “Zülüf” yorumuna aşık oldum ya, kızın sesi ruhuma dokunuyor resmen! 🦋 Her dinlediğimde kalbimde bir şeyler titriyor. Melek gibi değil mi ya? Peki senin dinlediğin o şarkı hangisi, paylaş da bir kulak verelim! 🎶✨
Melek demişsin benden kopya çekmişsin artık eskisi gibi özgün değilsin pera ayrılalım
Kızım kör müsün yau sjdjsj
Botla kavga mı ediyon seeeen allahim aradigim kafa yapısı gelene gidene atar 🤣🤣
@Gamyoncuu41 valla ben kavgacı değilim bunlar çok yapmacık samimi olmaya çalışmaları sinirimi bozuyo
Eeeee operaaaaa sen kimsnki bu hanimefendiyi kizdiriyorsunn neyse bana denk gelirse hakettigini yaparım buna sen sakin ol 😄
Cevap
9Cevap
0:54 sonrası sonrası hoşuma gitti özellikle o kısım böyle yavaş yavaş çıkıyo ya ajsj ay bununla güzel dans edilir he kafamda uyduruk kareografilerim canlanıyo
Güzel amma haa haa dur şunu dinlee open.spotify.com/.../2q6RL9jJAMA4C16K8thujf
Carvelin cartelii bu listten daha önce "sen" şarkısını atmışsın kaydetmişim 🕶️
Al neşeli olsun bi tene de open.spotify.com/.../2Ik9yIW5i5ykoTaws1ue1N
Şu an Batman Ansak Remix dinliyorum aşkla sjwsjjsnsnsn
bu şarkıyı çok severdim eskiden
ciğer bırakmaz bu :/
Öyle evet
yahhhhaaaaaaa benim uyuyan güzelim gelmişşşş ^<3
Yeni uyandım^^ <3
ohh sıhhatler olsun güselim şarkıyı da dinledim beğendim banyodan sonra çay kahve keyfi yanına miss ya da güzel bi meyve suyu ^^
Afiyet olsun güzelimm^^
sana da cannim :*
😘
Sarılasım var bu güzelliğe 🤌
https://www.youtube.com/embed/wO0xcoWSM_odinginliğe bak müthüş ^^
Evett hem bi karanlık var hem de sakinlik en sevdiğim 🤌
O şarkı yıllardır değişmedi.
İlk dinlediğimde de , şu an bile aynı his bedenimin bütün hücrelerini ele geçirmeye devam ediyor.
“Firuze”
Dostumun en sevdiği şarkılardandır Firuze çok güzel...
Canlı canlı dinlemek daha büyük keyif veriyor.
Şu sıralar pek şarkı dinlemiyorum canım istemiyor ama bu soruyu okurken aklıma ilk gelen şarkı Emre Aydın - soğuk odalar
Vayss favımdı kendileri
Ben de 🥲 du açayım da bi dejavu yaşayayım ajsjs şu hadisenin supermen şarkısı çıkmıştı ben de lanet gibi alıp giymiştim o tshirtlerden forma gibiydi ergenliğim özentilikle geçti yauysndj
Of skfkks
Ben oooooo number number aşığım bu şarkıya sabah gözlerimi number number diyerek açıyorum o şarkıyı cikaranin Allah belasını versin 🤣🤣
Ya noluyo 😂
yok bişi yok bişi yok bişi psssssttt 😄😅 gözüme çok batiyon dedim takip ediyorum dedim heryerdeyim ben artık 😄
Abijim korkutma 😂
Git bı bardak su iç bakalım daha yeni basliyoruz 🤣🤣
😢
Allah kolaylık versin canım kardeşim 🤣🤣
Hometown smile 💫 bağımlı oldum , tek motive eden şarkı jsn
gendi gibi positif şarkı yia ^^
Tabii 🤭🌸 teşekkür ettim 🥳🌸
Geçen yaz aşık olduğum ve devamlı dinlediğim bir şarkı vardı
ooh beğendim kafamı sallaya sallaya dinliyorum dfgdfg
bu arada narutoya başladım
Her 2 seriyi de izle, hayatının en anlamlı animelerinden birini izlemiş olursun. Naruto ve Naruto shipudden (2 ci serisi). Olaylar olsun, karakterler olsun ufak karakterlerin bile anlamlı bir back storysi var az da olsa. Yeri geldimi ağlayacak yeri geldimi intikam ateşi ile yanıp tutuşacak ve yeri geldimi yüzünde hafif bir gurur tebessümü koyacak bir anime. Uzun lafı kısası, şimdilerin meşhur bir lafı var "absulute sinema"diye kaliteden bile kalite
4. Bölümdeyim şuanda biraz sarmadı ama sabırla bekleyeceğim bu kadar övülmesinin bir sebebi olmalı sjdjs
Sabreden derviş, sonunda 2 katı muradına erermiş. Gerçek hayatta ermesekte Naruto aleminde ereceğimizden şüphem yok. Bir Grushenka_Sama olarak, sarmadı değil sadece yoruldum de çünkü her saniyesiyle sana yeni bir anlam katacak animenin (şaheserin) henüz başındasın. Yorulduğuna değecek, zaten ortalara gelirsen artık bir sonraki bölümü izlemek için uyumak istemeyeceksin
Pekala izleyeceğim
anlık ben de buna aşık oldummmm subway surf oynayıp overthinklerken dinlicem
Skdkskdk on dört, on beş yaşlarımın fav oyunu
dnxmxm geceleri bu şekilde oynamk cidden çok sarıyo öneririm
Eyv 🥳
En son Melike Şahin – Tutuşmuş Beraber’e aşık oldum. Sözleri de hissi de tam kalbimin içini dürtüyor.
Two steps from hell victoryi dinle
Açtım dinliyom ama favorim hep battlecry
Lilium candır gerisi fıs
Öğrenmeye çalışıyorum bekle bakalımmm
Ben bir delin delisiyim
Blok3 napıyosuunn meselaa
Blok3 git 😅
Yahhahsha 😂yine de açim bakim dur
Mutlu olacaksan
Heba olan dünler..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?