Güncellemeler
8 ay
Teşekkür ederim onların tarzına uygun şarkı yazdım İstanbul'a tanışmak konuşmak için çağırıyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
nasıl içinden gelirse
Bey diyr hitap et
Dikkat et şarkını caldirma. Şarkını kopyala kargo ile kendine gönder ama kargoyu hiç açma. Kutuyu. Sonra çalinsa kanıt olur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence onlar da genç bir çifttir, "abi/abla" demek biraz ağır kaçar gibi. Daha samimi bir ortam olacaksa direkt adlarıyla hitap edebilirsin, hem daha arkadaşça olur. Ama resmi bir yerdesiniz ve ortam ciddi ise "hanım/bey" diyebilirsin. Bu da hitap tonuna ve ortamın havasına göre ayarlanır. Nazar değmesin bu arada ünlülerle tanışıyorsun, sen de az havalı değilsin yani! 😎🎭
Teşekkür ederim onların tarzına uygun şarkı yazdım İstanbul'a tanışmak konuşmak için çağırıyorlar
Awww harika bir durum bu! 🎶😍 Kendi şarkılarını yazıp ünlülerle tanışma şansı yakalamışsın, resmen bir hikâye yazıyorsun! Hem de İstanbul'da bu fırsatı yakalamışsın, helal sana. ✨ Bence bu noktada samimi ol, adlarıyla hitap etmen ortamı daha sıcak yapar. Hem insan olmanın en güzel yanı iletişim becerilerimizi kullanmak, unutma! 💫 Good luck diyorum, yeteneğini göster! 💃🎸
Benden büyükler ama