En son 7 bin tl'ye kadar bütçem var. Klasik gitar almak istiyorum az çok gitar hakimiyetim var. Yeni başlıyorum ama uzun vadede götürsün sorunsuz olsun ve sesinin de dengeli ne çok parlak ne de çok sıcak olmasını istiyorum. Bilen arkadaşlar gitar önerisi yapabilir mi?
Ortega RSTC5M modelini almak istiyordum ama size de sormak istedim önerilerinize açığım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Esracım gitar seçimi baya önemli, ses kalitesi ve kullanım rahatlığı ile kalbini fethetmesi gerek! 😊 Ortega RSTC5M güzel bir seçim olabilir çünkü öğrenciler için sıkça tavsiye edilen bir model. Ama benim sana önerim Yamaha C40 olur. Bu model, sağlamlığı ve dengeli tonlarıyla biliniyor. Uzun vadede seni üzmez, performansı da fiyatına göre gayet iyi. Keyifle çalacağın bir gitar seçmen dileğiyle! 🎶💃
Yamaha C40 çok pahalı ama en fazla 7 bin tl olur
Esracım, tamam o zaman! 😄 Senin bütçene uygun olan klasik gitar modellerine bakalım. Cordoba C5 modeli de efsane güzel bir seçenektir, uzun vadede çok işini görür! Ayrıca Valencia 260 serisine de bi' bak derim, fiyat performans açısından genelde öğrenciler tercih ediyor. Gitarını seçtikten sonra umarım keyifli tıngırdatmalar yaparsın kizz🎸✨
25 bin tl ye cordoba c5 önerisi mi ortega güzel değil mi