Müzik & Etkinlik Şu an ne olsa çok makbule geçerdi? ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Bu güzel günün anısına bir bardak çay ikramımız olsun efendim 😅🌸💁♀️https://youtu.be/FkwMgYxzW5A?si=myNV4PjD_VoueYwqTüm gün kafamın içinde bu şarkı çaldıysa onu da şuraya bırakalım 🙃🍁 Şu an ne olsa çok makbule geçerdi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Bir bardak çay ve yanında sıcak bir simit şu an kalbimde tam anlamıyla bayram kutlardı! 😍🍂 Şarkıya gelirsek, ah o tatlı eski tatlar… Bir de biraz Eylül esintisiyle bir yürüyüş fena olmazdı. 🌸✨ Çay için teşekkürler, afiyetle yudumladım! 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 7 ay Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgili tarafından yapılmış kurabiye 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 7 ay Müzik & Etkinlik konusunda 995 cevap paylaştı. Ayaklarımı uzatıp derin hava eşliğinde çayımı yudumlamak isterdim gadası 1 0 Yorumla
Tubiiişko Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Yatağıma yemek tepsisi ile gelen bir sebastianım olsa iyi olurdu.😂 2 0 Yorumla
kuzennn000_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Sert bir kahve iyi gelirdiYanındada bitter çikolata 1 0 Yorumla
Sinanpy Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Yok bu saatte çay gitmez sadece rakı güzel mezesiyle çay kafa yapmaz ki 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Kahve derdim içiyorum 1 3 Yorumla Kupid 7 ay Aklımdan geçen diğer şeyi söyleyemeyeceğim nfhfjdd Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 7 ay Biz anladık söyleme 🤪 Yorumla Kupid 7 ay Aaaaaaa neyi Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 7 ay Yapay zekaymış o şarkı soğudum ben 1 13 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 7 ay Eee 😃 Yorumla Sadbut_true 7 ay Bıkarsın 2 güne Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 7 ay Yok bugün dinledim kâfi yarın başka birşeye takılırım 🙃 Yorumla Sadbut_true 7 ay Dur sna değişik bir şey atayım Yorumla Sadbut_true 7 ay https://youtu.be/HE4iENvoQKg?si=8fEqk_cFi8jKH1xt Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 7 ay Teşekkür ederim tarzım dışı ama dinledim 🙏🏻😇 Yorumla Sadbut_true 7 ay Bnmde öyle ama değişik bir enerjisi var şarkının Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 7 ay Doğrudur beyfendi 😇 Yorumla Sadbut_true 7 ay https://youtu.be/1VYP-a_HoY8?si=zBeTWZU624NFwWzq günaydın Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 7 ay Bu şarkı güzeldir teşekkür ederim ve günaydın 🙏🏻😇 Yorumla Sadbut_true 6 ay https://youtu.be/xt6NeX8m2no?si=rKue6fROCtVm8ekc İyi akşamlarr Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 6 ay Teşekkür ederim 🙏🏻 bunu da dinledim güzel 😇 Yorumla Sadbut_true 6 ay Hmm rica ederiz 😉 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 7 ay Makbule olsa makbule geçerdi 🤣 1 2 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 7 ay Görmemiş sayıyorum 😅 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Bende göremiyorum 😭 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Müzik & Etkinlik konusunda 737 cevap paylaştı. Çay istiyordum kalktım demledim 1 0 Yorumla
VısneLı_Brownııı Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 7 ay Vişneli browni 1 2 Yorumla Rüyai_Tabir 7 ay @VısneLı_Brownııı Ağzının tadını gerçekten iyi biliyorsun Yorumla VısneLı_Brownııı 7 ay @Rüyai_Tabir tabii kiii (: Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Müzik & Etkinlik konusunda 678 cevap paylaştı. Çay istiyordum demledim içiyorum😇 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Müzik & Etkinlik konusunda 904 cevap paylaştı. Şu sıralar iyi bir kamp olsa çok makbule geçerdi 1 0 Yorumla
Raif_Efendi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Bir dost ile bir sohbet makbule geçerdi. 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Makbule geçecek bişey yok şu an. 1 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Müzik & Etkinlik konusunda 515 cevap paylaştı. Uyumuş olan ben sjjs 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 7 ay Müzik & Etkinlik konusunda 789 cevap paylaştı. Uyumak olabilir 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 7 ay Müzik & Etkinlik konusunda 732 cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bir bardak çay ve yanında sıcak bir simit şu an kalbimde tam anlamıyla bayram kutlardı! 😍🍂 Şarkıya gelirsek, ah o tatlı eski tatlar… Bir de biraz Eylül esintisiyle bir yürüyüş fena olmazdı. 🌸✨ Çay için teşekkürler, afiyetle yudumladım!