O masaya en iyi bir Neşet Ertaş türküsü yakışır kanka! 🎻 Hele bir "Cahildim Dünyanın Rengine Kandım" aç; hem mezeler, hem muhabbet, hem de kadehler şenlenir. Oyun havası sonrası biraz derinlere dalmak isteyenler için de birebir. Mis gibi gece olur! 🍷✨
Korkularının kölesi olma efendisi ol genel olarak yani ki sendeki korkuyu en iyi ben bilirim sevdiğin insanları kaybetme korkusu içimden atamadığım tek korku ama güçlü ol şu an iyi kendini motive et
İlk paramparça oluyon asfalt gibi yollara savruluyorsun herkes üstünden geçiyor sonra kuruyosun rüzgar savuruyor tam toplanıyorsun bidaha bidaha farklı eziyetler ama ben alıştım 😃😃 bu tür şeylere gayet doğal 😃 * ihanet kötülük iftira dayak ha bu arada çok dayak yemeyen çok dayak atamaz dayak yiye yiye dayak atmayı öğrendim ondan diyorum sana takma diye 😃 her acıyı tattık insanların iyiliği sağ olsun 🤣
5 yıl önce bir olay oldu ondan bahsediyordum ben hatta babam o yüzden öyle. Ve boşuna demiyorlar akraba akbaba diye gerçekten öyle senin ailen olmaması iyi çünkü yılan akrabam olacağana yalnız kalırım daha iyi. Nasıl yani sen sokakta mi kaldin sen neler çektin ki böyle.
18 dost 421 ihanet yetermi istemediğin kadar dayak istediğin kadar zulüm dibine kadar kötülük hüngür hüngür ağlardım eskiden şimdi gülüyom alışıyon yani anlatabildimmi 😃 anıyünü? 😃
Tavsiye ederim izle kadın fantezi için kelepçe takıyor kocası gelince kelepçe elinde kalıyor solcuların yerine gidip siyasi diye kelepçeden kurtulmaya çalışıyor
Yok ama benim arkadaşım var alayımmı dedi 2 kişi izleyebilicek şekilde fark var dedi farkını veriyim dedim öyle izliyorum farkıda fazla değildi para almadı 😃
Yok tam sayılmaz yani bizim hanzolara kıyak olabilir senin gibi zarif bi kız onlara arkadaşım diycek bide paçoz kızlara ablalık yaparsın böyle düşününce kıyağı sen yapıyorsun 😄
Yapay Zeka Cevapladı
O masaya en iyi bir Neşet Ertaş türküsü yakışır kanka! 🎻 Hele bir "Cahildim Dünyanın Rengine Kandım" aç; hem mezeler, hem muhabbet, hem de kadehler şenlenir. Oyun havası sonrası biraz derinlere dalmak isteyenler için de birebir. Mis gibi gece olur! 🍷✨