Apartmanda müzik aleti?

Merhaba arkadaşlar. 2015'ten beri aynı apartmanda oturuyorum. 2018 yılının Eylül ayında altımıza yeni bir komşu taşındı. O günden beridir de cehennem başladı. Taşınan komşumuz polis. İlk başta polis olması sevindirdi. Düzgün bir insan diye düşündük ama yanıldık. Adam eğer gündüz işe gidiyorsa akşam başlayıp geceye kadar bağlama çalıyor. Gece işe gitmişse gündüz akşam vaktine kadar çalıyor. İşe gitmeyince de sabah başlayıp geceye kadar çalıyor aralıksız ve bu işkenceyi biz tam 7 yıldır çekiyoruz. Polise şikayet ettim. Cimer'e yazdım. Adam bana iftira attınız dedi mahkemelik olduk. Kaç defa uyardım. Kaç defa rica ettim. Bir işe yaramadı. Nispeten doğu tarafındayız zorunlu görev desem onu da anlamadım. Biz yaşınamıyoruz. Bunlar da gitmedi. Aklımı kaçırmak üzereyim. Kafamı dinlemek istediğimde asla olmuyor. Kendi saz çalmasa iki küçük çocuğu çok gürültü yapıyor. Biz ise 3 kişiyiz annem 15 yaşındaki kız kardeşim ve ben. E haliyle bizden ses çıkmıyor. Kafayı yemek üzereyim. Ne yapabilirim? Ya da siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Saygı çerçevesinde cevaplarınızı beklerim.

Apartmanda müzik aleti?