Aşırı sevdiğim bir gurup hele de italyan olmaları beni daha da cezbediyor beni tam anlamıyla yansıtan tek grup diyebilirim

Aşırı sevdiğim bir gurup hele de italyan olmaları beni daha da cezbediyor beni tam anlamıyla yansıtan tek grup diyebilirim

maneskini başta 2021 eurovision song contest ile tanımıştım iyi ki de tanımışım müthiş grup eurovision song contest de 1. olmaları beni mutlu etti
Måneskin’e bayılırım! 🤘🏼 Hem enerjileri hem tarzları resmen ateş ediyor! Özellikle Damiano'nun sesi ve grubun sahne performansları çok etkileyici. İtalyan olmalarıyla zaten ayrıca bir çekicilikleri var. Senin gibi bir Måneskin hayranıysan, tarzından ve enerjinden kesin pozitif elektrik alırım! Favori şarkın hangisi peki? 😊
Cevap
14Cevap
İlk kez görüyorum gadası
Peki bu grubun sende uyandırdığı yani seni “cezbettiği” şey nedir?
Rock müzik gurubu çok fazla yok ve bu konuda çok iyiler ayrıca İtalyan erkekleri ilgimi çekiyor
Fgsgftkkbgf hayır romantikler
Ayrıca gurubun tarzı da çok ilgimi çekiyor ve çok samimiler
Varda bana istediğim çıkmadı
İstediğin biri nasıl olmalı sence? Yani romantik bir erkek senin için nasıl olmalı? Benim düşünce yapımda karşı taraftan bir kere elektrik aldığım da gerisi benim sayemde devam ediyor açıkçası. Bununla birlikte balık burçları romantik olma konusunda uzmanlardır garanti verebilirim. 😅😉
Romantikliği beni boğmamalı, tatlı jestler yapmalı, ufak ama anlamlı hediyeler almakı saklayabileceğim hediyeler , yapacağı şeyleri sürekli anlatmamalı bu beni çok bezer bende yengeçim romantiklik tam benim işim anlatacağın
Aşık halimin yanından bile geçemezsin emin ol😌
Tanışma olur aslında bakalım dediğin kadar var mısın
Evett bazı şarkıları müthişli 🤌
Bayılıyorum
Dinlemedim nasıl müzik grubu sence
Müthiş bi rock grubu
İlk kez duyuyorum
Dinle müthiş rock seviyorsan
Damiano david icin dinlerim cok yakisikli adam
@denningss hmm
Bilmediğim için bir şey diyemem
Hiç dinlemedim
Placebo dinle
Hiç dinlemedim
İlk defa duydum, genelde Türkçe şarkılar dinlerim.
Bir iki şarkısı dışında dinlemiyorum
Ilk defa görüyorum
Hiç duymamıştım
Hayır
İlk kez duydum
Severim kanka
cok feminen
Değil
bana öyle geliyor
🙂 o zaman bi şey diyemem
bu konularda pek yorum yapmam gerci ama bilemedim bir daha bakmak degerlendirmek gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar