Hep bildiğim şarkıları açtığımı fark ettim. Yenilere açık değilmişim sjhsjsjsis bu gün açılışı yaptım 😂
peki ya siz yeniliklere açık mısınız?

Hep bildiğim şarkıları açtığımı fark ettim. Yenilere açık değilmişim sjhsjsjsis bu gün açılışı yaptım 😂
peki ya siz yeniliklere açık mısınız?

Yeni şarkılara çok açık değilim. Çünkü hala eski şarkıları dinlemeyi çok seviyorum.
Off bayağı açığım açıkçası amaaaa bazı şartlarım var.
Sanat, opera, türki ve tabi ki trap gibi şarkılar olmayacak mesela birisi bana blok3 atarsa net o kişiyi engeller geçerim. Kendisine saygısı olmayan insanın bana hiç saygısı olmaz dkfnskfkwjd. Sanat opera ve türkü olarak 1-2 bildiğim şarkı var elbet ama kulağıma hoş gelmez. Ama bir anda ezhel uzi ben fero contra... Asla dinlemem kendime o kalitesizliği yapamam. Bu tip sanatçıları dinleyen insanlardan (bir kişi hariç) direkt uzak duruyorum.
Şarkı yelpazem oldukça geniş, her tarzdan müziğe kulak veririm. Müzik benim için sadece ritim değil, ruh halimin tercümanıdır. Bazen eski bir şarkı geçmişi hatırlatır, bazen yeni bir melodi geleceğe umut taşır. Özenle seçtiğim uzun bir listem var; her parça bir duyguya, bir anıya denk gelir. Müzik değişir, ben de değişirim ama hissi hep aynı kalır; kalbime dokunuyorsa yeri hep ayrı olur.
Kız, kesinlikle yenilere açığım! 🎶 Her ay Spotify’da yeniler keşfet listemi bile düzenliyorum. Ama kabul edelim, eski hitleri dinlemek de ayrı bir keyif, nostalji sevgisi başka bir şey 😍. Şimdi sen ne açtın? Neleri keşfettin, paylaş bakayım belki ben de denerim! 😜
Cevap
9Cevap
Ben genelde bildiğim şarkılardan devam ederim şimdiki şarkıları pek dinlemem
Eski parçaların duygusu sözleri ve samimiyeti bence bambaşka
Ben her hafta spotinin güncellemelerini takip ediyorum ediyorum. Sürekli listelerimi güncelliyorum. Spotify ile şarkı keşfediyorum, Apple Music ile kayıpsız kalitede dinliyorum.
Acigizz elbet.
@psychoparadıse yolla dostum, gelsin yenisi 😍🙃
Yeniler sarmıyor ya da ben yenilere açık değilim. Ne varsa eskilerde var.
Arada yenilerden beğendiğim olursa ismini not alırım.
2 yildir ayni sanatciyi dinliyorum, sanirim cok kapaliyim
Yeniliğe ve deneyime aşırı açığım. Müzik zevkime de yansıyor bu.
Yeniliklere açığım özellikle müzik konusunda gelenekselci ve sabit fikirli olamıyorum o konuda...
Sürekli yenileri karşıma geliyor ztn ya bir mekanda ya sosyal medyada.. Yeni şarkıları severim.
Bildiklerime devam şimdilik 🖤
Şu aralar bildiklerimden devam ediyorum
sevdiğim sanatçıların yeni şarkıları ise dinlerim
Yeni ve punk şarkılar
Yeni şarkıları keşfetmeyi seviyorum.
Her zaman yeniye açığım
Açığım çok seksi şarkılar öğrendim..
acigim
Keşfederim arada
Dinlerim
Ben eski şarkıları dinlerim onlar daha güzelled
Açıkım