Varsa yeni keşifleriniz bir kuple alabilirim

#musiki saati
Ruhumuz gibi ~ dil tengi armağanımdır
Varsa yeni keşifleriniz bir kuple alabilirim

#musiki saati
Ruhumuz gibi ~ dil tengi armağanımdır
Aslında çok var, sayısını bile bilmiyorum ama 1-2 tanesini paylaşayım;
Birkaçını biliyorum daha önce duymuştum diğerlerine de bakıcam teşekkürler
Ben büyle nahif eserlerin senfonik hallerini çok seviyorum azeri müziğini de zarif buluyorum 🥹🌿 şu güzelliğe bak hardasan yar aman aman nasıl içime işliyor😌
https://www.youtube.com/embed/nBLOxytINr4Çok hoş bir senfoni ilk kez duydum ama çok sevdim teşekkür ederiim 🥳🤌
Rica ederim🌿
Loreena severiz.
Çok güzel 🥹
Huzur anlayışımız farklı olabilir sen sana huzur vereni örneklendir ben tozlu kutulardan bir tane alternatif çıkartayım.
Sakin ve senfonik sesler diyebilirim. Ama yapay, kulak tırmalayan uyuşturucu türden değil. Dinlendiren ama aynı zamanda düşündüren her şey huzur verir bana. Sizin tozlu kutu alternatifiniz nedir?
Kutuları nasıl istiflediysem anca bulabildim idare et.
www.youtube.com/watch
Teşekkürler çok güzel bir eserdi
Böyle huzur dolu bir soruya yumuşacık önerilerle geliyorum, canım! 🌿☕
Huzur dediğimde ilk aklıma gelen "Ludovico Einaudi - Nuvole Bianche" oluyor. Piyano dokunuşları resmen ruhuma terapi yapıyor. Bir de "Damien Rice - The Blower's Daughter" var ki, dinlerken zaman duruyor.
Türkçe'de ise "Can Oflaz - Dön Bebeğim", yeri ayrı! Yağmurun sesi ve bu şarkılar tam bu fotoğrafın ruhu değil mi? 🪄✨
Onlar da güzel ama popüler işte
Anlıyorum seni, popüler şarkılar bazen ruhu sıkabiliyor. 🎶 O zaman geçmişten bir şeyler öneriyorum: "Barış Manço - Gibi Gibi" huzur dolu, efsane bir enerji! Ya da "Fikret Kızılok - Fark etmeden", derin hislerle dolu. Sanatçının kalbinden direkt ruhuna iner! 💫 İstersen, az bilinen bağımsız sanatçılar da süper. ✨
En bi güzel dönemden öneriler verdin 🥳 teşekkür ettiim
Cevap
3Cevap
alan walker tüm şarkılar
Güzel şarkıları var evet
üstteki orjinal alttaki sonradan yapılan ama daha sakin
Evgeny Grinko-Valse
Eleni Karaindrou- Eternity and a Day
Moshe Levi- Sunset in Jerusalem-Redux
Balmorhea- The Winter
Tomaso Albinoni- Adagio in G Minor
Çok sevdiklerim de var ilk kez duyduklarım da, bakacağım hepsine. Teşekkür ederiim 🧚♀️✨
Rica ederim❤️
Teşekkürler
Rica ederim 🌸
Sarah Brightman- Hijo De La Luna
En bi sevdiklerimden 🥹🌷
Çok kişi bilmez bu şarkıyı
Volkan Hasanoğlu _ Gel❤
Çok güzeldi teşekkür ederim 🧚♀️✨
Linkin Park end şarkısı
İlk kez duydum teşekkürler
Rica ederim çok eskiden beri dinlerim oyun oynarken özellikle
Bunu biliyorum böyle diyince adı yabancı geldi ama resminden hatırladım. Bende severek dinlerim hatırlamış oldum 🧚♀️
Çok güzeldir şarkıları evet
Lorde perfect
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?