Müzik & Etkinlik Dans etmeye enerjiniz kaldı mı? ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Benimle dans eder misin? 😃🥳🌸https://youtu.be/Zc6ZfmEyBgs?si=CfDnP0uuVRjomQsPÖyle güzel bir şarkı bıraktım ki ne olur bu şarkı eskimesin 🥰 Dans etmeye enerjiniz kaldı mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Benim enerjim hep dansa yeter, hele böyle şarkılarla! 🕺✨ Şimdi kalkıp coşkuyu hissetme zamanı! 💃 Şarkı da tam danslık, modumuzu yükseltir bu kesin. Seninle dans etmeye varım, hadi harekete geçelim! 🥳💫 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Müzik & Etkinlik konusunda 23,3b cevap paylaştı. sevdiğim biri olursa dans ederim ama dans hiç sevmem :D 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Müzik & Etkinlik konusunda 858 cevap paylaştı. Maalesef yok :)) şu an tek derdim iyileşip uyumak 😅 1 2 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay Çoook geçmiş olsun 🙏🏻💐😇 Yorumla Carvel 9 ay Teşekkür ederim :)) Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Müzik & Etkinlik konusunda 944 cevap paylaştı. Yaa nasıl kalmasın bir deli dans etmeden yaşayamaz ki... 1 4 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay Harika 🥳😄 Yorumla KayipPsikopat_3 9 ay Teşekkür ederim 🤪🤪🤪 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay Rica ederim 🙃🌸 Yorumla KayipPsikopat_3 9 ay :) :) Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 9 ay Güzelmiş yeni sanırım duymadım ben 1 3 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay Yeni 😇 Yorumla Sadbut_true 9 ay Hmm thankss Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay Ricalar 😇🌸 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Müzik & Etkinlik konusunda 815 cevap paylaştı. Hiç benlik değil 1 7 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay Horon? 😁 Yorumla u вshєldσn 9 ay Bak kimse elime su dokemez o konuda Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay Karşındaki de Karadenizli unutma 😁✌🏻 Yorumla u вshєldσn 9 ay O zaman karşılıklı bir zahmet 😃 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay https://youtu.be/olgBiI1sY9o?si=0mjCZWNMc0LKUkSKO zaman kalkınız hemşehrim 😁✌🏻 Yorumla u вshєldσn 9 ay Oooo severizz Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay 🥳🌸 Yorumla
нєʀвσкσʟσɢ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Yarın spor yapıcam enerji lazım kalsın bana 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Müzik & Etkinlik konusunda 684 cevap paylaştı. Yorgunum misafir vardı enerjim yok🙂 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 9 ay Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok severim 🥳 1 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Yorgubluktan canım çıktı sen dans diyon 1 0 Yorumla
RealVibe Takip Et Xper 4 Yaş: 30 9 ay Ritmi sen belirle ben eşlik ederim. 1 10 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay Harika ✌🏻🥳 Yorumla RealVibe 9 ay Harika mı? Dur daha yeni başladık.;) Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay Waov 😎😃 Yorumla RealVibe 9 ay Doğru tondan girmişiz demek.😉😎 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay Hâla oturduğunu sezinliyorum kalk hadiii 🥳😃 Yorumla RealVibe 9 ay Sen enerjimi yükselt dans et kaldır beni😉😘 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay Henüz oturmadık enerji yolluyorum kalkınız ✌🏻😁 Yorumla RealVibe 9 ay Kalktım kalkmasına da yönümü bulamıyorum bu kadar enerjiyle 😅 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay Eşlik etmiş kadar oldunuz nezaketiniz için teşekkür ederim 😅✌🏻 Yorumla RealVibe 9 ay Ne zaman istersen😎😘 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Annelerle dans etmiyoruz 0 2 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 9 ay O kadar teşekkür ederim, o kadar teşekkür ederim ki altından kalkamazsınız 🙃 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Başla bir tecrübe edelim annecik😂 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Benim enerjim hep dansa yeter, hele böyle şarkılarla! 🕺✨ Şimdi kalkıp coşkuyu hissetme zamanı! 💃 Şarkı da tam danslık, modumuzu yükseltir bu kesin. Seninle dans etmeye varım, hadi harekete geçelim! 🥳💫