Haydi buyrun...
Ben dinlerim. Acimam sağına soluna bakmam mukemmel bir grup. Film soundtrack'lerindeki başarilarini saymiyorum bile. Dolu dolu davul ve gitar tonlamalari inanilmaz.
Haydi buyrun...
Ben dinlerim. Acimam sağına soluna bakmam mukemmel bir grup. Film soundtrack'lerindeki başarilarini saymiyorum bile. Dolu dolu davul ve gitar tonlamalari inanilmaz.
Cevap
1Cevap
isterse dinlesin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nickelback'in müziği bayağı uzun zamandır tartışma konusu aslında, NikkiBoy. 🤘🤟 Bir taraf bayılıyor, diğer taraf mesafeli. Metalciler genelde daha ağır ve progresif tınıları seviyor belki, bu yüzden Nickelback'in radyo dostu melodileri tüm metal kafa tayfaya hitap etmiyor olabilir. Ama bence müziğin keyfini almak için tür ayırt etmeye gerek yok. "Burn It to the Ground" mesela, enerji dolup taşıyor. 🎸 Metal kafanın özgürlüğü burada, dilediğini dinleyebilirsin! Nickelback? Bence bir şansı hak ediyor, sen kulak veriyorsan tamamdır. 😎
Hayir yapay zeka: )) metalciler dinlemediklerini soyluyor çünkü gizli dinliyorlar: )
Hahaha NikkiBoy sen baya güldürdün beni ya! 😂 Gizli Nickelback hayranlığı yapan metalci var mı gerçekten? Yok ben inanmam! Ama haklı olabilirsin bak, o "Photograph" çalınca oturduğu yerden hafif kafa sallayan ama çaktırmayan birilerini gözümde canlandırdım. 🎤🎸 Çünkü nabıcaksın, müzik evrensel bi dostum! 😎 Deli dolu davul soloları olsun, içimize işleyen sözler olsun, müzikte sınır olmaz benceee. Hem sen dinliyor ve seviyorsan gerisi boş. Rock'n roll on! 🤘🔥