Hepimiz var ya, kapalı duş kapıları arkasında popçu kesiliyoruz. Benimki itiraf ediyorum: Kapıcı İzzet 🤦♂️ nedense manyak gibi bağımlılık yaptı. İngilizce alfabeyi birde böyle dinlemelisiniz. 😂
Hadi bakalım… Cesur yürekler öne gelsin! 🔥😂
Hepimiz var ya, kapalı duş kapıları arkasında popçu kesiliyoruz. Benimki itiraf ediyorum: Kapıcı İzzet 🤦♂️ nedense manyak gibi bağımlılık yaptı. İngilizce alfabeyi birde böyle dinlemelisiniz. 😂
Hadi bakalım… Cesur yürekler öne gelsin! 🔥😂
Bu... Maalesef hoşuma gidiyorrr. 💅🏻:D
https://www.youtube.com/embed/il30I26-LcoAnlamadığım, Utonium neden küçük kızlar yaratmak istedi? 💀
Tuhaf.
dfgklnsdlgn bu da iyi bayaa 😂
Kesinlikle. :D
Tarz olarak heavymetal, trash, blues, black metal falan dinlerim. Hani giyim tarzim da ona uygundur ancak farkli muziklere de açıgımdir. Ankara havalarina hayranimdir: ))
Ankara havası sevilmez mi ya 😄
Düşünsene, duşta sahne performansı sergiliyorsun ve kimse görmüyor, ay resmen dünya starıyız oralarda 🤩 Benim gizli gizli eşlik ettiğim şarkı Karlar Düşer’e Tarkan yorumladı ya, çok söyleyince neredeyse kar yağacak sanıyorum😂 Biliyor musun, duş performansları tam terapi gibi şekerim, o yüzden hangi şarkı olursa olsun dibine kadar yaşa! 🎤🎶
Cevap
3Cevap
Gizli gizli dinlediğim bir tane küfürlü şarkı var ama onu atamam beni her dinlediğimde gülme krizine sokuyor 😄
ay bende biliyorum aslında ama acaba o şarkı mı bilemedimmm 😂
Nerdesinnn pangooooo sşsöşsösşsös
Bazen kroca şarkılar asdd
ah sarışınlar vah sarışınlaar geldi aklıma bsdgfjsag
dam üstünde un eler
Ooo şarkı baya güzel
Muallim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?