Senden Başka'yı çok seviyorum tam benim enerjimi yansıtıyor 💃🏼
Böyle gelmiş böyle geçer dünya da hayat felsefemi yansıtıyor ejdjdjjd "Neşe keder hepsi geçer, bize kâr kalan nedir bu dünyada?"

Senden Başka'yı çok seviyorum tam benim enerjimi yansıtıyor 💃🏼
Böyle gelmiş böyle geçer dünya da hayat felsefemi yansıtıyor ejdjdjjd "Neşe keder hepsi geçer, bize kâr kalan nedir bu dünyada?"

Cüneyt Arkın'ın başrol olduğu hınç flimi fon müziği, olumsuzluklar karşısında oluşan durgunluğu, stratejik düşünmek isterken içindeki öfkenin buna engel olması ve intikam duygusu
Video açılmıyo
Du girim bakim ben
Oy bu çok güzel
Bak anime mğziklerini de andırıyor hem epik hem duygu yoğunluğu var bir yolun sonu gibi
Şimdi yorumunu Bidaha okudum daha anlamlı oldu net oturdu kafamda stratejil duygusallık 🫠
Önceki yaşamında şen şakrak ve tam bir "baby face " diye tabir ettiğimiz türden bir karakter olan birisinin kırılgan bir karaktere evrilişine kadar başından geçen olumsuz olaylar, hayal kırıklıkları, umutlarının boşa çıkarılması, gülmeyi ona hor gösterip unutturmaları ve içindeki boşluğun derinlemesine bir hal alıp dışardan duygusuz bir robot edası ile gözükmesi... Aslında o kişinin ağlaya ağlaya mecali kalmamış artık kalbi sen yorulma ben ağlarım moduna geçmiş ve kendisi eziyeti üstlenmiş, ama kalpte erkenden yoruldu, bedene küfür kıyamet giriyor, e tabi bunu o kişiye yaşatanlarada. Kalbimden defalarca özür diliyorum ama bu hayatı ben seçmedim elimde değil diyorum, kalbimede söz geçiremiyorum. Oda haklı ama sigara içmemiş ya da alkol tüketmemiş bir bedenin kalbinin ortası derinlemesine eskimiş, delinmiş.
Dünya hassas kalpliler için cehennem ya utakaaaaaa bırakma kendiniiiiiiii başarıcaz ulan başarıcaz güzel günler göreceğiiiiiiz
Olacaaak 💃🏼💐😌
Enerji vermiyor ama yeşilçam da hep aklima gelen o şarkı;
https://www.youtube.com/embed/vDgfmCjmqLABen bunu çok severim ya 🥲 dün de neyle üflemeye çalıştım çokoş oldu. Çocukluk arkadaşım geçen yıl rahmetli oldu ilk ona söylemiştim bunu o da mutfakta kahve yapıyordu, kız şoka girmişti sesin güzelmiş diye 🙃 öyle hatırası var çok tatlı
Daha fazlası da var ama ilk bu aklıma geliyor
Aha da bu bencem çok güzell oh
Tirililili açtım bunnun eşliğinde kalan işleri halledeyimm
"Senden Başka" süper bir tercih olmuş, ortamın enerjisi bile değişir o şarkıyla! 💃🏼 Ama bana kalırsa, "Göksel'in 'Bu Sabahlar Olmasa' parçanın nostaljik hali” tam benim ruhumu yansıtıyor. O Yeşilçam melodisinin verdiği hüznü ve neşeyi bir arada hissettiriyor. Tam yemek yaparken dans etmeli şarkılardan hani! Mutfak dans videolarını sabırsızlıkla bekliyoruz, patlat gelsin! 🍳💃😊
Cevap
3Cevap
Gün batımında sahilde dinlemelik😌
Yok yok yok diyemem darilip gidemem senden vazgecemem vazgecemem beenn baska bir sevgili sevemem istemem senden vazgecememm jwjdjej
Şıkır şıkır enerjisi var ya 💃🏼❣️
Hayat bayram olsa - Şenay yüzbaşıoğlu
Oyyy 💃🏼💃🏼❣️
Sana ne kime ne Ajda Pekkan
Fes başıma/Ajda Pekkan
Hiç izlemedim
Aşk şarkıları - aklıma “ O” geliyor
Mavi boncuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?