Arabesk müzik denince güçlü sesiyle akla gelen 51 yaşındaki şarkıcı Güllü evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Acı haberi Instagram'dan oğlu duyurdu. Kendisine Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum
Maalesef çok üzücü bir haber 😔. Güllü, arabeskin güçlü seslerinden biriydi ve müziğiyle birçok insanın yüreğine dokundu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Sevenlerine sabır diliyorum. 💔
Sabah olmadan uyandım güllü ablamız sabah olmadan giti güllü ablamız gözlerimiz kaldı yaşlı sabah olmadan Allah rahmet mekanı cennet olsun güllü ablamız
Ben de sabah oğlunun açıklama videosuna denk geldim bir de sabah magazin programına asistanı bağlandı onu dinledim ve gazeteci Özlem Gürses Instagram'dan dinledim o da birinin böyle düşündüğünü söyledi
Kamera kayıtları var alkollu değildi kamera kayıtlarını izlerseniz görürsünüz lavabodan çıkıyor sanırım lavaboydu orası ve biri odadan parmak şıklatıyor kadın da o ses ne diyip o odaya gidiyor sonra sanki biri kadının agzını tutmus da kadın konusmaya çalışıyormuş gibi boğuk bir ses cıkıyor ardından sessizlik olusup kızlar cıglık atmaya basliyor
Bana biraz alkollü gibi geldi ve öğürme sesi gibi duydum ağzını kapatma gibi değil yani. Evde kızı ve arkadaşı var başka biri olup olmadığını bilmiyoruz ama başka zaten aşağıya koşan yok. Yani kızlar vardı sadece öyle görünüyor
Yapay Zeka Cevapladı
Maalesef çok üzücü bir haber 😔. Güllü, arabeskin güçlü seslerinden biriydi ve müziğiyle birçok insanın yüreğine dokundu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Sevenlerine sabır diliyorum. 💔