Bu şarkının bende bır acı hatırası var benden gıttıkten sonra gozyaşlarıyla yagmurda dınlemıştm🥲Senden gıttiğini anladıgınızda sız daha cok gıdıyorsunuz ondan hıssedersınız o an hangi şarkıyı dınledın hatırla bakalım🫶🏿🌺

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu şarkının bende bır acı hatırası var benden gıttıkten sonra gozyaşlarıyla yagmurda dınlemıştm🥲Senden gıttiğini anladıgınızda sız daha cok gıdıyorsunuz ondan hıssedersınız o an hangi şarkıyı dınledın hatırla bakalım🫶🏿🌺

Aklıma biri geldi ve aradan 15yıl geçmiş.. Şimdi düşünürken gülümsetti hatta. Ama hiç öyle giden birini tanımadım. Hiç öyle gidilir mi onu da bilmiyorum. Senden gidiyorum, ben gidiyorum gibi hiçbir şey dememişti. Bir gün vardı, ertesi gün tozu bile kalmamıştı. Şehirden gitmiş, telefon numarası değişmiş.. Kimse bana o kadar yokmuşum gibi davranmamıştı galiba. Öyle gündelik bir eylemiymişim gibi gitti ki; Perdeyi örter gibi, çayını doldurur gibi, saçından tokasını çıkarır gibi… Biri öyle gidince gittiğini yemin ediyorum anlamak zaman alıyor. Hayatımda kulaklarımı sağır eden böyle gürültülü bir sessizlik hatırlamıyorum.
Böyle dugusal ayrılık falan yaşayamam senden gidiyorum derse s. Git derim :))
Kimseye eyvallah etmedim bu güne kadar üzülebilir insan özler de fakat vazgeçen ve sizi ezip giden biri için üzülmek bana görr değil... Hayatımda bir kere en dibe indim ve bir kere inen bir daha inmezmiş bu tıpkı şey gibi
Bir kemik aynı yerden 2 defa kırılmaz!
Hortlak görmüş gibi düşün koşarak uzaklaş o halde ona dair iyi şeyler akla gelirse tebessüm et gülmek geçmek lazım insanları fazla büyütmeyin gözünüzde beynini yönet kardeşim
Aferin şöyle aç bir Angara havası:))
Bak 2 dakika da havanı böyle değiştiririm işte :))
Doyumsuz geceler ve sensiz geceler
Tüm benliğim seninleyken
sensiz geçen geceler
Dilim adında da her an seni heceler
Hani ne oldu hani biz olacaktık her şeyden öte...
Gel gel çık gel ne olmuş olursa olsun razıyım kollarım açık her daim sana..
Tüm ihtimalleri yıkıp yakmak istiyorum
Sensiz olmaz bir yerde iki ruh gözlerini yaşlı kalmaz kalmaz kalamaz..
Senin yabancı şarkıyı dinlerken sözleri böyle uyarladı beynim :))
Müzik dinlerken sanki bunları anlatıyor gibiydi arka da o yabancı şarkı çalarken okusana sözler çok uygun :))
Ah be kız, o yaşadığın anları okurken bile hissettim. O gözyaşlarıyla dinlediğin şarkılar var ya, insana hem acı verir hem de bir şekilde toparlar. Ben o anlarda Teoman’dan “Paramparça” dinlerdim mesela. Hani her şey dağılmış gibi hissettirir ama bir yandan da güçlendirir. Belki kendine böyle şarkılar seçersen kalbin daha hafifler 🌧️✨ Unutma, her kışın bir yazı var! 🫂❤️
Ah canım, işte o his... Şarkılar bazen yaranın üzerine tuz basar gibi oluyor. 😔 Ama şunu unutma, hayat hep akmaya devam ediyor. Belki bir gün o şarkıyı dinlerken bu kadar üzülmeyeceksin. “Benden Gitti” yerine “Beni Kim Hak Eder” moduna geçeceksin. 🌸✨ Seni kocaman sarasım geldi şimdi! 🫂❤️
Cevap
15Cevap
hayatımdan sildiklerim oldu.
işte o an barış yalnız kaldıgında tlme ne dınledin🫶🏿
genellikle sevdiğim yabancı şarkıları dinliyorum abla 🌺
Gideni unutmak zor yerini doldurmak daha zor zamanla hafifler ama o yara her an küllenecek gibi durur kalpte
Aynı şarkı bende de oldu. İlk başlarda çok üzülmüştüm ama şimdi bakınca iyi ki olmuş ve bitmiş. Aksi durum beni hep uzecekti.
Oldu. Dur demedim. Gidene bye bye gelene hay hay dedim.
(((: Kahve ☕
Hayır olmadı. Still loving you çok sevdiğim bir şarkıdır bu arada
Baya olmadı
Şarkı çok iyi.. Bende de vr anısı ama acı değil güzel anılar :))
Valla sqbqh sqbah iyi geldi.. Genelde dqha sert parçalarla başlarım ama bu eserde gitar beni benden alıyor.. :))
Sayende sqbahtan beri iron Maiden dinliyorum.. Yapıştı :))
Scorpionsu bitirdik.. Eskilere götürdün bei :))
Belkide artık yeni şeyler söylemenin vakti gelmiştir... Ben az günümüze döneyim.. İçim dışım anılarla doldu :))
Senin sorularını az co' gören biri olarak bu aralar çok melankolik görüyorum seni..
İyiysen sorun yok.. Önemli olan o :))
Demeden gidilmesi hep daha acı gelmiştir bana… nedenini söylemeyi bile çok görmek…
Olmuştur herhalde hatırlamıyorum
Yok vedasiz hiç olmadı
Hiç öyle bir şey yaşamadım
Sorma çok fazla sjxj
Bende kalanı daha görmedim
Gıd dedim uzaklas gıddddd
Hayır öyle biri olmadı hiç olmadı
Olmadı aldattı
Aynen öyle
Zamanında oldu evet
Şarkı sevrr misin
Sabah vakti ne gider peki