Sizce şarkıyı kız mı seçer erkek mi? Sadece giriş şarkısı benden diyor, düğünde olacak her şey için de sen karar verirsin diyor, inatlaşıyor. Her neyse de, şarkının anlamı nedir ya da dizideki o son sahneyi anlatmanızı istemiyorum, sadece düğün girişi olabilecek şarkı mı, o diziyi izlemiş olanlar vayy bee der mi?
Hayır yani bide videolardan gördüğüm kadarıyla bu Yaman denen adam bir kadınla birlikteydi ama o kadın onun yüzünden öldürüldü ve sonra gitti başka kadınla evlendi, benim bildiğim bu. O yüzden de daha çok sinirlendim açıkçası.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kadriyecim, nişanlın baya Çukur aşığıymış anlaşılan. Ya Sidi, duygusal bir havası olan bir şarkı ve Çukur'da baya epik bir sahneyle bağdaştı insanların kafasında. Ama senin rahatsızlığını da çok iyi anlıyorum ya. Bu şarkı her kulağa düğün giriş şarkısı gibi gelmeyebilir. 😅
Bu konuda bence oturup biraz konuşabilirsin. Sonuçta bu anı ömür boyu hatırlayacaksınız ve senin de içine sinmesi önemli. Ya birleşip ikinizin de seveceği bir şarkı bulabilirsiniz ya da bir şekilde ortada buluşabilirsiniz. Ama yine de, senin hassasiyetine saygı duymalı. Hoplamayın hemen, düğün iş birliği işi, hatırlatayım! 💃✨