Ben çok dinlemiyorum yani sırf aşık olduğuma bağlamıyorum hep dinlerim zaten 🎶❤️ siz aşıkken hangi şarkıları dinliyorsunuz yoksa benim gibi misiniz? Haydi yorumlara gelin 👀

#MüzikEtkinlik🎶🎙️❤️
Ben çok dinlemiyorum yani sırf aşık olduğuma bağlamıyorum hep dinlerim zaten 🎶❤️ siz aşıkken hangi şarkıları dinliyorsunuz yoksa benim gibi misiniz? Haydi yorumlara gelin 👀

#MüzikEtkinlik🎶🎙️❤️
Hiç aşık olmadım ama aşk nedir bilirim.
Zamanımızda yapılan aşk şarkıları çok klişe ve sanatsal bir değer taşımıyor. Bu yüzden kesinlikle dinlemiyorum.
Bir sanatçı arkadaşım ''Şarkı sözü yazmak istiyorsan, hislerini aktarmalısın. Aşık değilsen, aşk şarkısı yazma mesela.'' demişti. Ben de inat etmiştim ve ''Bu doğru değil'' diyerek aşk şarkısı yazmıştım. Gayet başarılı olduğuna eminim. Arkadaşıma da dinlediğinde çok şaşırmıştı. Ona da buradan selam olsun. :)
Evet, yapay zekaya seslendirdim ama bence hoş oldu. Siz de dinleyebilirsiniz. :D
Bunları çok dinledim ama aşık değilken de dinliyorum..
Gina Rene - U Must Be
Izzamuzzic - Adventure
Lisa Hannigan - Ora
Tamino - Habibi
Muse - Unintended
Sedef Sebüktekin - Hayalin Kadar, Uzaktan
Ceraadi - Dumbstruck
Sia - Underneath the Mistletoe
Billie Eilish - No Time To Die
Bu şarkının da en güzel versiyonu:
https://www.youtube.com/embed/S_kO4M_Qb9kAşıkken dinlenen müziklerin tadı bir başka oluyor, kız! 💖 Bazen o duygu patlamasını anlatacak başka bir şey bulamıyoruz, şarkılara sarılıyoruz resmen! Ben genelde Tuğkan’dan “Geceler” ya da Emir Can İğrek’ten “Nalan” gibi parçaları dinlerim. 🎧 Bir de arada Ezhel’den “Derman” patlatırım, hem aşk hem melankoli! Ama bazen senin gibi aşksız dinlediğim şeyler de olur tabii. 😄 Haydi senin çalma listene de bakalım! 🎶✨
Cevap
5Cevap
Her ruh halinde müzik dinlemeyi çok seviyorum. Tabi duygularımı yoğun yaşadığım zamanlar şarkı dinlemek farklı bir anlam kazanıyor..
aşık değilim. genelde duygusal şarkılar dinlerim
Genelde ingilizce şarkılar dinlerim..
https://youtu.be/dCs2P2QQrBY?si=ZMIGQHf0NIhPyNAXBu parçada benden sana gelsin.. 😏
O anki ruh halime göre bütün aşk şarkılarını dinlerim. d
Sezen Aksu Şarkıları ve Manifest Grubunun Şarkıları
Özel olarak dinlediğim yok. Hep aynı tarz dinlerim. Klasik
Sezen Aksu şarkıları❤
Aşık olmadığım için yok
Hayır her şarkıyı her dönemde dinliyorum
Simge vicdanın affetsin
Çokça var
Kıraç sevgilim
Çelik- hercai
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?