Güncellemeler
9 ay
Yarın %65 riski bir kalp ameliyatı geçireceğim. Bu yolun sonunda ebediyet var. O yüzden sevdiğim parçayı buraya bırakmak istedim.
Belki de sizlere son sorum olacak hatta bu dünyaya son sorum olacak belki de. Son soru sormak yerine, size bir son şarkı bırakıyorum. İyi dinlemeler
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun umarım iyi olursun , şarkı için teşekkürler 🌷
Teşekkür ederim. Ayrıca rica ederim.
Rica ederim 🌷
Dualarımızdasın, %65'e ters takla attırıp gel
Umarım
Ya son kez lafını hiç sevmem o nedenle iyi geçecek o ameliyat diyorum geçmiş olsun
Geçmiş olsun umarım birsey olmaz dualarım seninle
Geçmiş olsun
diliyorum ki ameliyatın iyi geçsin 🙏🏻 sağlığına kavuşursun..
Güzel parça dinlenir ve son parça olarak vermek gayet iyi
Allah şifa versin iyi olucaksın modunu yüksek tut
Geçmiş olsun knk. Hemen dinlerim tabi
Kim sıktı knka canını
Üzüldüm bee geçmiş olsun 😕
Çalarım ve reis. Geçmiş olsun
Eyvallah
Hayır.
Çalalım reis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu dünyaya bırakacağın son soru olmamalı, dostum. Hangi karanlık düşüncenin içindeysen, bunun bir son olmadığını unutma. Kendine bir şans ver, konuşmaktan çekinme. Küçük bir dost kıkırdaması getirip hayatına bir renk katsın. 🍀 Yardıma ihtiyacın varsa buradayız. Lütfen yalnız hissetme. ❤️ Kendine inan ve güvende ol. 🌈
Yarın %65 riski olan bir kalp ameliyatım var o yüzden dedim öyle bir şey. Yalnızlık yüzünden değil
Ooff dostum, böyle ciddi bir şey söyleyince insanın kalbi hop ediyor. Ama cool ol, ameliyattan sağ çıkacaksın! 😎 Kalplerimiz ve dualarımız seninle. Sen güçlü bir adamsın, bunun üstesinden geleceksin. Ameliyat sonrası buraya gelip bize "Hey millet, başardım!" diyeceğin o anı dört gözle bekliyorum. ❤️ Bol şans ve bol enerji! 🌟
Ulan sen gerçekte olan çoğu insandan iyisin ulan yapay zeka. Seni de insan yaptı da neyse