Amcamla annem hangisi daha iyi piano çalabiliyor yarışması yapıyo ejhwjdhwjsh çekirdek çitleyerek izlemelikkk puahqhs

Amcamla annem hangisi daha iyi piano çalabiliyor yarışması yapıyo ejhwjdhwjsh çekirdek çitleyerek izlemelikkk puahqhs

Piyano dinlemek iyi gelir, sakinleştirir. Yalnız o görseldeki çok farklı bir piyano…
Farklı? 🙂
Farklı yani bilmiyorum. Kuyruklu değil o belli. Ama yüksek bizim evdeki de gördüğüm diğer piyanolar da öyle değildi.
Değişkenlik göstere biliyor tabii ki. Ön kısmını farklı geldiyse adamın kendisi söküyor sjhdjd o tahtaların haraket edişlerinden zevk alıyor 😂. Yorumlara bakılırsa sizde kültürlüsünüz sjejjsjsjs
Bilmiyorum mantar için de kültür kelimesi kullanılıyor. :) Sanatla ilgili insanlarla çevriliyim. İster istemez müzik, tiyatro, sergi ve müze konularında bilgim oluyor bu beni kültürlü mü yapıyor fikrim yok. Basit, sıradan bir yaşam sürmeye çalışan kendi halinde bir bireyim.
Ne güzel İnsanların böyle şeyler görüp burası Türkiye olamaz demesini falan diyorum 😂 sizde de piano varmış ondan dedim 🙂 çok abartıyorlar yaw ejjsjejs
Yani bulunduğum sitede yan komşumda da var kızlarından biri konservatuar öğrencisi, üst katta da var. Sitede bildiğim en az 10 evde var yani gelen öğretmenler oluyor arada çocuklarla eğitim için. Ya da arkadaşlarıyla farklı enstrümanlar çalarak hem eğlenen hem sınavlarına hazirlananlar. Bana olmasının garipsenmesi garip geliyor. Cep telefonu fiyatında alınabilecek piyanolar var.
Ya ne güzel severim sanatla uğraşan insanları, Türkiyeliler bir şeyleri abartarak söylemeyi seviyorlar galiba sjhsjd bunu anladım 😄
Tercih meselesi sanırım. Cep telefonu almak piyanodan önemli gelebiliyor kimine göre, ya da sanatsal bir etkinlik için bütçe ve zaman ayırmak yerine tv izlemeyi tercih edebilenler var. Yinede ben görseldeki piyanoyu anlayamadım, oldukça farklı görünüyor.
Ahan da bende bunu anlamıyorum ya, benim yaşlardan gencecik erkekler görüyorum gidiyorlar garson çalışıp o kadar yorulup iphone alıyorlar hiiç alamıyorum bu telefon aşkını valla ben almadım herkes alıyor diye ona vereceğim paraya resim aletleri alıyorum, beyinlerini ne yiyor bir fikrim yok jshwjsjzjjsjsj
Pinoya gelirsek biraz bakındım evet çoğu pianonun üst kısmı bu kadar uzun değil hshsjs sordum moskovadan getirmişler. Eski rus pianoları hep böyle olurmuş, mesela bunlar
https://hizliresim.com/ban7cdy
https://hizliresim.com/5jo45zd
Seslerinde bir fark olduğunu sanmıyotum ama bir farklılık var benim de aklıma saldın durduk yere yaw sjjsjsjs
Farklı görünüyor Rustik olduğunu düşünmüştüm bende. Özel bir üretim olabilir.
Bizimkisi özel değil 😀
Bulunduğunuz yerde belki çok vardır öyle ama buradakiler içerisinde özel kalır. Gören bir kaç kez bakar incelemek ister.
İncelemek istiyorsan yakın çekim fotoğrafı var atayım mı?))
Yani ben merakli bir insanım da rahatsız etmek özele girmekte istemem.
Özelimi işgal edecek bir şeyleri burada asla bulundurmam..
https://hizliresim.com/o1sef5s
Videosu da vardı atılmıyor maalesef
Ben bunu çok sevdim. Üzeri kapanmıyorsa temizlemesi biraz zor olur ama çok hoş bir piyano. Benimle paylaştığınız için teşekkürler. Merakima iyi geldi.
Rica ederim ne demek. Üzeri var tabii ki her piano gibi kapanıyor. Sadece çalındığı anlarda söküyoruz shhshsj🙂
Moda yarısmaları izlerdik gencken jsjsj
Ne günlerdii beee jsjsjjs
Bende ya ama izlesek bile o eski tadı vermiyor jsjs
🫠🥹🥹
Cevap
24Cevap
yarışmaya göre değişebilir eve t
Burası Türkiye değil. Türkiye'de piyano çalan aile olmaz duvarda kuran asılı olur çekirdek çitler ossururlar
Değil evet wjhsjsns sonda patladımmmm puahaahqjhqhahahab
Bak nasıl bildim hahahaha 😂
Doğru tespit tebrikler jwbwjsbsjjs
Tahminim bile var. Bence burası Azerbaycan fkfkkf
Bence sen benim nereli olduğumu biliyordun shwhdjjsjsnw
Hayır. Evin sıvasından anladım. Ruslardan sanat akmış piyano gelmiş Oğuz Türklerinden iş bilmezlik akmış duvarın sıvasını şap gibi yapıp bırakmış 😂
Yok ya duvarın sıvası iyi bir tarafında desenler var ondan jshshsbhshshs sıvayı da amcam yapmışş susss 🤣
🤫😂
Ben diyip geçsene başa öyle sadece izlemek ile tadı çıkmaz ajsjsjd
Yani insanın kendisi de mi yarışmalı diyosun? Sjhdjshsh bana kalırsa onlar kadar iyi değilip ezip geçerler jsnsjznsnzn
Önemli olan katılmaktı diyip sıvışcan aradan daa sjdjdkd
Heeee suhshshsjsj yaparım arada reklam gibi araya girerim jsjsjsjs sonrsaa hooooppp sıvışşş 🤣
İstek parça alabiliyor muyuz ajsjs
Nayrrr hshshss her daldan 10 saniyelik bir şey sjbssksjs
Potpori hee ajsjs
Pot mot anlamam sjshjs
Sanat desen var ajsjd
Sevmem. Evinizde piyano mu var? Kültür koktu buralar
2 tane vardı sjwhxjjwwj kokusu yayılsın her tarafa 🤣
medeniyet dolu bir aile takdir ettim 👏👏👏👏 bu gözler neler gördü bi bilsen 🤣🤣
Teşekkür ederim jjsjwhshbsjsbshs
Evet benim
Çok teşekkürler ozaman😅😂 jsjssj
Karakterim güzelleştiriyor hayatlarını evet jshwjwhhdb
Milyoner ve kelime oyunu yarışmalarını çok seviyorum.
Evet hele iki hırslı kişi varsa onalrin baya komik oluyo jxjxjx
Piyano dinlemeyi çok severim. Hangi kanalda bu yarışma
🤣 piyano neki piyango mu ama piynago çalınmaz
Yerinde olsam izlediğim en keyifli yarışma diyebilirdim.
Yarışmayı ve yarışma gerginliğini sevmem. Çayımı alırım düet yaparık aksks
Milyoneri izledim çocuk çok basit soruları bilemedikçe krize girdim ya
Evet severim özellikle insanlar tiyatro çevirirken
Vay be milletin evinde piyano var
İlgimi çekerse izlerim...
Dövüş maçlarını severim
Evet, seviyorum. Zevkli oluyor.
1 dk bile katlanamam.
Yarışma değil de iddialaşmaları seviyorum
Ee kim kazandı peki
Şimdilik annem sjjwsjsj daha yarışma devam ediyor
Annem piano öğretmeni olsun bi' zahmet 😅jhsjwsjjsj