Gösterin kendinizi yiğitler, bu dhöl israflarını ayrıştırmanın, dışlamanın tam vakti.

Gösterin kendinizi yiğitler, bu dhöl israflarını ayrıştırmanın, dışlamanın tam vakti.

Cevap
10Cevap
dinlemedim
Hiç dinlemedim açıkçası kim dinliyor diyip dururken birkez tas kafalilarin dinlediğine denk geldim ve cevabimi aldım sulukule cingeneleri
Evet keşke onlar icin bir toplama kampi olsaydi
Müzik endüstrisi hiç bu kadar rezil bir durumda olmamıştı. Eskiden beğenöediğimiz popçular bunların yanında cidden sanat eseri üretiyorlarmış.
Bunların hiçbirini dinlemedim dinlemeye de niyetim yok
Uzinin sadece 666 şarkısını seviyorum. Atininde maalesef bu sene şarkıları baya popüler oldu duymak zorunda kalıyorum bazı şarkıları sarıyor ama sevmiyorum. Diğerlerini maalesef nefret etsem de bir tane bile sardıgı şarkıları yok duyuyorum bazen keşke hiçbirini duymasam. lvb5 ve çakal iğrenç geliyor zaten
Ati çok gıcık zaten de birkaç şarkısı sarıyor oda yitimi ile alakalı
vay avmk nerden nereye olm turkiye niye muzikte filmde sanatta bu kadar geriye gitti l an bizim ne guzel sarkicilarimiz var di eskiden. mal zort kusagi.
Çakalı vurmuşlar jdhdhdhd
Ati dinlemem çakal da kötü de diğerlerinin bazı sarklilari iyi
Blok3 /Zehirli Gül dışında dinlemiyorum.
Hocam müzik zevkleri tartışılmaz lvbel ati blok bu üçünü dinliyorum öbürlerini bende dinlemiyorum aktine tas kafalı değilim ortam peşinde koşmuyorum
ati'yi bi 5 senedir dinliyorum zaten eski sarkilari cok iyiydi yeniler tırt. digerlerini sadece arabada arkada tıngırdasın diye dinlerim
kulaklikta serbest
Ben kaldım kardeş, ben kaldım.
Kenar mahalle rapçilerini dinlemiyorum.
Tam kizlarin sevdigi erkek tipleri
Bu torbacilari dinleyen zaten bunlar gibidir
hiç dinlemedim daha önce
Şarkılarını bilmem ama Çakal'a aşığım DJSLKDJSDKLS
15lik ergen sude
Yok 15'ken Korelilere aşık oluyordum
Çukal mi puahahahah
Hahahahsh evet severiz ya hatta batu flxi tanıyorum
Bunlar nasıl isim la
Ben ben
Kaldı
Mecburen denk geliyor. Yoksa bile isteye dinlenilmez. 😅😂
buney
Block 5 severim
Yalnız aşkım lvbelc5 oo
Daha isimi bilmeden eleştiri yapıyorsun aşkısı az öğren de gel bence
Hadi şimdi gökdelenin en üst katından atla aaa gerçi sen bilmezsin aşkıımm tüh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz rapçileri dinleyen kitle bayağı geniş aslında, ama herkesin müzik zevki ayrı tabii. Seviyorsan dibine kadar hakimsindir olaylara! 🙌 Ben de arada birkaç şarkılarına denk geldiğimde dinliyorum, bazı beat'ler fena değil. Yoksa favorim değil ama vibe alana saygımız sonsuz! 😎 Müzik hepimizi birleştirsin, ayırmasın diyorum. 🎵