Bakü, tabiri caizse, şu an rüzgardan yıkılıyor resmen.. sesi muhteşem..
Cevabın nedir?
Rüzgarı sevmem, bana doğru esen klima. Vantilatör de sevmem ama Bakü ye defalarca gittim, şansıma hep güzel hava denk geldi.
14 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Rüzgarın o sesine bayılırım! Hele bir de böyle camın önünde oturup sıcak bir kahveyle kitap okuyorsan, tadından yenmez. Ama itiraf ediyorum, aşırı rüzgarda dışarı çıkmaya üşeniyorum. Bakü’nün rüzgarları da baya ünlüdür zaten, dizi gibi bir vibe ama! 🌪️
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
17Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılŞu an aşırı rüzgar var olduğum yerdeee. Çok seviyorumm
020 Yorumla- 1 yıl
Azerbaycan, bakü
- 1 yıl
Nereden 😅
- 1 yıl
Sen de mi Azerbaycanlısın 🙄 ne güzel 🙂
- 1 yıl
Bərdəliyəm 😅
- 1 yıl
İcra tərəf jshwjsh bayrax meydanı ele oralarda da galırdım sjhwjsjswj
- 1 yıl
Sen?
- 1 yıl
Getmez 😂 sjjsjssjs Türkce yaz whhsjsjsjsjd nenem de ağdamlıdı 😅 ana terefim ejsnjsjsj day o evi verseydiler canımız gurtarardı 🤣
- 1 yıl
O qederini bilireme ama nolsun insan yene de deyir 😂 ona galsa ağdamlılar sevilmir sjsjwjsjjssjw
- 1 yıl
Şey deyiller bala hayif deyil şeher 😅
- 1 yıl
Ağdamlılar sevilmir amma bilmirəm niyə🤷🏻mən ailəmdən həmişə dürüstlük inansınlıq görmüşəm, özümdə eləyəm. Başqaları bəlkədə pisdi.. Bu qədər deyilən şey boş yerə olmaz yəqinki. Amma öz içlərində Ağdamlıların bəzi kəndləri çox bir-birinə bağlı insanlardı. 30 ildən çoxdu ayrılıblar amma hələdə toylarına yaslarına ağır xəstələrin ziyarətinə mütləq hamısı gedirlər. Əgər kiminsə yaxını ölübsə, 40-ı çıxmamış kimsə toy edəcəksə, toy edən insan mütləq molla gətirib o insanın evində quran oxudub halallıq alır. Hansı ölkəyə getsələr bir-birilərini tapırlar. Hətta öləndə də ölülərini eyni qəbristanlıqda basdırırlar. Mən bir dəfə yaxınımın qəbir üstünə gedəndə gördüm bir qadın qəbir daşlarını seçərək öpür gəldi mənim yaxınımın qəbirini də öpüb getdi. Yerlimiz idi deyə. Hətta kiminsə ölüsü olanda illər əvvəl ölmüş olanların da adını çəkirlər😐
- 1 yıl
He vallah, mende bilmirem ama ticareti yaxşı eliyirler falan filan bir de yemekleri əla bişirirlrr. Mende hemişe yaxşılığ görmüşem sjehjdjs niye sevilmir geribedi
- Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılElbette severim ama korunaklı yerde duruyorsam gadası
06 Yorumla- 1 yıl
Sende yakıp yıkacan bizi var ya 😂
Sen varsan olur - 1 yıl
Ailenin en zeki kızı sen olmalısın
1 yılAz buraya da yollayın Ege'de bile rüzgar yok kodumun cehennem ülkesinde
114 Yorumla- 1 yıl
Yok ya müslüm fare deliği eskiden güzeldi
- 1 yıl
Ama cidden Bakü çoğu zaman rüzgarlı. Bazı semtleri daha bir rüzgarlı. Değişik bir şehir. Mesela gündüz çok fazla sıcak. Gece serin meltem esiyor. Esmese bile hamam gibi değil. Evimizin yanında park var. Parkı turluyoruz, bir nokta var ordan geçince adeta sonbahar gelmiş gibi hissediyorsun. Buz gibi ve rüzgarlı sanki yağmur yağmış gibi. O park buranın en soğuk yeri. Bu yaz gece ne zaman oraya gittiysem üşüyüp geri geldim buz gibi
- 1 yıl
Oh ne güzel keşke öyle bir yer burada da olsa. Eskiden eserdi körfez püfür püfür. Hayvandan aşağı göçmenler havayı bile mahvettiler.
- 1 yıl
Evet burada yaşasaydınız bayılırdınız gerçekten. Çok huzurlu. Bazen gidip yalnız oturuyorum bir bankta. Işığın az vurduğu bir yerde. Karşı manzara yeşillik çimler, ağaçlar. Sürekli buz gibi meltem esiyor. Öyle bir serinlik ki, sıcak hissettiğin hiç bir yerin kalmıyor. Buz gibi. Yaprakların o hışırtı seslerinin sedası altında🙂 ama o parktan çıkıp binamıza yaklaştıkça sıcaklık artıyor.
- 1 yıl
Oh ne güzel keyfini sürün 👍🏻
Türkiye'den gelen kimseyi sevmez türki cumhuriyetler. Bakü'ye giden birkaç arkadaşımın hepsi de ya dolandırıldı ya da hor görüldü. Vardır haklı sebepleri herhalde gidenler kadınlara falan asılıyor. Ben o yüzden başka türk cumhuriyetlerinde yaşayamam. Ama Sovyet kültüründen kalan güzel şeyler var opera vs eminim buradan iyidir hayat. Tr eskiden güzeldi şimdi ortalık yüzüklerin efendisindeki ringwraithlerle dolu. - 1 yıl
Ben hep sevgi gördüklerini gördüm. Hiç dışlanan Türkiye Türküne rastlamadım. Aksine Azerbaycanlılar Türkiye Türklerini çok sever. Her yerin iyiside vardır, kötüsüde. Ben İstanbul'da bulunmuştum. Bazı insanlarından hiç hoşlanmadım. Gerçekten çok kaba insanlar vardı. Doktoru tersliyor insanı. Hemşiresine sesleniyorsun, duymazlıktan geliyor. Vapurda bir yere oturmak istiyorsun, biri kötü kıtü bakarak yüzüne bakıyor çekil şurdan ben oturucam diye. Tiksindim bazı insanlardan. Güler yüzlü olanları da gördüm az da olsa. İnsan kendi ülkesinden başka bir ülkeye gidip dışlandığında çok etkileniyor. Orada tüm olumsuzluklara rağmen bana güler yüzle davranan doktoru unutmuyorum. Herkes terslerken, adam yerine koymazken, o adam güler yüzle muamele etmişti. Bana siz yabancısınız deyip sürekli her iş için ayrı ayrı vezneye gönderdiler sürekli para ödedim. Vezne de hastahanenin nerdeyse öbür ucunda. Suriyelilere siz yabancısınız demeyip hemen öne alıyorlardı ama. Bizler yabancı mıyız? Aslımız bir bizim. En basit bir abdominal muayeneyi imkansız hale getirdiler. Sanki öyle bir hizmet yok koca hastahanede. En sonunda varmış baktık fiyatı 2500 tl dediler. Özele gittim 100 tlye halletiller işimi.
Başka şehirde hep gittiğim özel klinik var, orada MR çeken Türkiyeli doktor vardı. Ablam anlattı bana da. Bu doktor ordaki herkese hastahane açıcam demiş. Bir yer tutmuş. Kaç kişi hastahanesinde çalışmak için ona para vermiş. Doktor herkesin parasını alıp Türkiyeye kaçmış. Yani her yerde olabiliyor maalesef böyle kötüler. Ama gerçekten diyorum, biz Türkleri çok severiz ve ekstra özel muamele ederiz. - 1 yıl
Çok üzüldüm tecrübenize ve hiç şaşırmadım. Hayvandan aşağı bunlar ben epeydir nefret ediyorum kendi ülkemden. O yüzden de çok çalışıp kurtulmak için ABD'ye taşınmıştım ama hata ettim ABD'den dönmeyecektim ne güzel ama ailem için dönmüş bulundum işte... Benim arkadaşların hepsi şirket ortakları işinde gücünde okumuş düzgün adamlardır. İş için 1 hafta gittiler döndüklerinde hepsi bize hayvan gibi davrandılar sakın gitme diye anlattılar. Böyle çok tecrübe de işitmiştim taa üniversite zamanı. Hatta sizin gibi düşünmüştüm özleri bir bunlar neyin kafasını yaşıyor diye. Sonra Kıbrıs'ı tanımaması, aşırı yüksek gümrük vergisi gibi bazı şeyleri değerlendirince "ulan Azerbaycan bile bizden nefret ediyor ne lanet bir milletiz kesin hak ediyoruzdur" diye düşünmüştüm. Tecrübenizle yola çıksak çok haklı bir tepki olurdu. Bende de ön yargı oluşturmuştu o yüzden. Seneler önce Bakü'ye gidecektim sırf bu yüzden vazgeçmiştim. Madem dediğiniz gibi ön yargı duvarını yıkayım da ilk fırsatta şöyle 1 hafta falan gidip tatil yapayım opera, musiki falan dinlerim iyi gelir. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Sayın Netenyahu'nun da dediği gibi insan kılıklı hayvandan aşağı yaratıklardan gördüğünüz muamele için de özür dilerim.
- 1 yıl
Azerbaycanlıların bir kısmı Türkiyelilere artık nefretle bakıyor çünkü hepsi şu cümleyi kuruyor "Türkiyeliler bizi adam yerine koymuyor. Bizim onları sevdiğimiz gibi onlar bizi sevmiyor. Bizim milletimiz çok saf... Onlara hep iyimser, misafirperver davrandık ama oraya gittiğimizde onların umurunda bile olmadığımızı anladık" bunu instagramda Türkiyeden birini ağırlandığı videonun altında sık sık görüyorum. Bizim insanımız Türkiyeliler tarafından karşılık bulmadığı için artık direkt önyargıyla yaklaşıyor. Ama herkes böyle değil tabii.. Bir kısım böyle nefret ediyor. Bir de kadın cinayetleri tecavüzler arttığı için de ekstra bir nefret var. "Bunlar insan değil" diyor bir çoğu. Kapı komşumun kızı Türkle evlenmişti. Ziyarete gelmişti. O kızın babası alkolikti ve kızı annesini hep döverdi. Kız anneme demişki, teyze Türkler çok fena kadın dövüyor be.. Bu kız berbat bir aileden çıkmıştı halbuki.
- 1 yıl
Bizimkiler demek ki o nefrete maruz kalmışlar. Müslümanlar yüzünden hep. Nerede müslüman çokluğu orada bokluk...
Benim sadece bir kere bir Azerbaycanlı hanımla konuşmam olmuştu belki 10 sene önce ODTÜ'de yurda yerleşmesine yardımcı olmuştum. Çok ters davranıyordu ben de en son raddede artık bıraktım kendi işinizi siz halledin benimki zorunluluk değil gönüllü demiştim. Erasmus student network'de PR olarak görevliydim okulda. Sonra gelip özür diledi Türkiye'de daha önce geldiğinde hep hıyarlık görmüş başkalarından bni de aynı sınıfa koymuş ön yargı yapmış. Kendisine yürüyorum zannetmiş karşı cins olduğum için ama benim görevim oydu öğrencinin yerleşirken herşeyi ile ilgilenmekti. Özür dilemeyi bilmek de bir edeptir. O zaman sinirlenmiştim keşke Finlandiyalı kıza yardım edebilseydim bu davara ne demeye denk geldim diye ama olsun sonra çay kahve ısmarladı uzun sohbet ettik keyifli bir gün geçirdik ben de affettim.
Ne diyelim Tanrı her insanın karşısına hak ettiği gibi birisini çıkarsın. - 1 yıl
😂😂Talihsizlik olmuş. Neyse en azından sonu tatlıya bağlanmış😊ben yinede Türkiye Türklerini çok severim. Buraya da o yüzden giriş yapmıştım. Buranım yorumlarını 2012 yıllarında aratıp internetten okurdum. Türklerin yorumları çok eğlenceliydi. O dönemdeki kalite bambaşkaymış tabii.. Şimdi zerresi yok. Burada yeni olsamda eskinin kalitesini çok iyi biliyorum.
- 1 yıl
😅 evet farklı tecrübe oldu da tatlıya bağlandı sonradan da anladı hatasını çok iyi davrandı; teşekkürler keyifli sohbetiniz için. Siz yine de müslümanları pek sevmeyin her türlü pislik bunlarda var. İyi forumlar dilerim 🙂👋🏻
s 1 yılAşırı rüzgarlı havaları sevmem ama hafiften rüzgar gayet makul bence.
10 Yorumla
1 yılBaküda yaşadığım zaman bu şiddetli rüzgarlardan hoşlanmadım
04 Yorumla- 1 yıl
Valla bu şubatta fırtına gibiydi. Çok fenaydı
- 1 yıl
Hem de çok
- Müzik & Etkinlik konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılHayır ya çok rüzgarı hiç sevmem hele arkamdan vuruyorsa saçlarım glossuma yapışıyor ben ediypr nefreett, bana geliyor bir sinir😭
00 Yorumla Müzik & Etkinlik konusunda 483 cevap paylaştı. Evet çok severim, yanında da sis ve yağmur eşlik ederse paha biçilemez olur..
00 Yorumla
1 yılSeviyorum, hele yaz mevsiminde havayı aşırı ısınmaktan kurtarıyor o zaman karşı koyamam
00 Yorumla
1 yılSeverim bide yağmurlu olursa
14 Yorumla- 1 yıl
Tam benlik
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum: )
1 yılMeselelerin seni dışladı mı da Türklerle takılıyorsun noldu Ruslar dışladı mı noldu
01 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 852 cevap paylaştı. En sevdiğim havalar
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılSeverim ve yağmur olacak
10 Yorumla
1 yılSaçlarım uçuşuyor bozuluyor ama severim 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKarlı havaları çok seviyorum onun dışında kararsızım.
00 Yorumla
1 yılRüzgar severim ama aşırı olmamalı
00 Yorumlasevmiyorum ama mersinin rüzgarı da eksik olmuyor
00 YorumlaSeviyorum 🩷
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUmrunda olmayan geldi
035 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMerhaba diyeceğim sana ama Hoşçakal gibi yanlış anlaman çekingem
Cevap sahibi1 yılHatırlıyorsun ben kişisini
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılRüzgarlı havalar güzeldir
Ona mesaj veririm dağları taşları aşıp iletir
Cevap sahibi1 yılKim olduğumu dün akşam söylemiştin
Cevap sahibi1 yılRüzgar dan bahsettin 😑
Cevap sahibi1 yılHyr tanışmıyoruz
Cevap sahibi1 yılAma seni hissedebiliyorum
Cevap sahibi1 yılSeni üzmüyorum değilmi
Sana yazarken
Cevap sahibi1 yılHerkesin geçmişinde üzüntüler vardır
Bu bazen şarkılar ile
Bazende gizli çığlıklar ile ifade edilir
Cevap sahibi1 yılAç
Son cevabını lütfen
Cevap sahibi1 yılO yüzden böyle yapmayın?
Cevap sahibi1 yılSadece bir konuşma bu
Bebişi parkta sallarken, salıncakları zedelemeye kalkan kız çocuklarına gösterdiğin tepki gibidir senden çekinmem
Cevap sahibi1 yılGeçmişin ile bağlantım yok
Ama o olmak isterdim
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılBir rüzgar şarkısıdır buda
O günlerden bir rüzgar eser...
Cevap sahibi1 yıl
Huzur içinde yatsın🙏
Cevap sahibi1 yılTanışma zamanımız ne zaman gelecek
Cevap sahibi1 yılSeni bekliyorum
Cevap sahibi1 yılProfiline takip davet gönderiyorum
Cevap sahibi1 yılTakip
1 yılKasvet 💚
10 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 692 cevap paylaştı. Sevmiyorum ben🙄
10 YorumlaEvet severim
10 Yorumla
1 yılSevmem
10 Yorumla
1 yılEvet seviyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok severim. Özellikle geceleri o uykunun tadı..
00 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 881 cevap paylaştı. Hayır sevmem
00 YorumlaSeviyorum
00 Yorumla
1 yılsevmem güneşli hava iyidir
00 YorumlaSeverim
00 Yorumla
1 yılSeverim
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı