Beni başka bir diyarda arayıp da bulamazsın, Şu kibrini bir kenara bırakıp da aramazsın. O gece barda tek başına oturup da susamazsın, Kendini hiç kandırma, sen bensiz yapamazsın. Zaman her şeyin ilacı diyorlar ama Duyduğun şey doğru değil. Bu kirli düzen içinde temiz kalmak, inan ki kolay değil. Sana seneler neleri vaat ediyor? Belki o gemi bir gün gelir. Yalandan gemiden medet ummam, İçerim olsan da zehir. Beni başka bir diyarda arayıp da bulamazsın, Şu kibrini bir kenara bırakıp da aramazsın. O gece barda tek başına oturup da susamazsın, Kendini hiç kandırma, sen bensiz yapamazsın. Yıllar sonra pişmanlıkla Ardına bakıp deme eyvah. Dünya hâli, duysun ahali, Şu sevda işleri kalsın kafi.
Elini ver elini tutarım Tasaların biter dünyayı yakarım Ama kader aramızda kalır Güzel gülüm gider, uzaktan bakarım Ah be, yarınım, bugünüm Yerin yanım, gülüm Sonsuza dek sözüm Heba oldu Kaderimle küsüm Sevgide şanssızım Ben hep üzülürüm Harabet bu
Anlat, anlat, anlat, anlat Gel de gönlüme bunu anlat Gözlerine âşık oldum Yanıyom ben, yanıyorum
"Bir gün gelir de unuturmuş insan, en sevdiği hatıraları bile..." 🖤 Sezen Aksu'nun kalbimize dokunan sözlerinden biri... Şarkı önerisi de gelsin: "Tükeneceğiz"! 🌌
Umutsuz olduğu bir anda sevmek, ister her insan Birazcık şanslıysan neden olmasın Kendinden emin değilsen, sevme Bensiz mutluysan Hep öyle kal Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Ben ki sevmekten hiç usanmam Umutsuz olduğu bir anda sevmek, ister her insan Birazcık şanslıysan neden olmasın Kendinden emin değilsen, sevme Bensiz mutluysan Hep öyle kal Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Ben ki sevmekten hiç usanmam
Bilgilerimiz sis, kaybolur batan güneş gibi Akıl inzivaya çekilir, bir gün terk edip gider bizi Sevgi tutuklu bir kral, esaretten bezmiş meğer Aşk bir mülteci, göçüp gider, bilmez değer
Çok çabuk olalım yanacaksak yanalım dönüş Yok geçiyor her şey pişmanlık kalıyor demedimmi sana ah defalarca sakladın beni gizledin bizi ve bekledim oysa için titremedimi var mı bilen biri odamı sırrımız odamı gizlimi... Beni yüreğine yüreğine yaz buluşuruz bir Yaz yine aşik oluruz aşk bize has yine ayrılırız hasret bize has...
Ansızın bir hoşçakal kurşununa sarılıp veda ettim bütün sokaklarına Onunla geçinemedim kokunla baş edemedim Hırkan ömrüme asılı hâlâ... (Onur Can Özcan - Hırka)
Bende bitiremedim beni anlaması için didindim sürekli anlatmaya çalıştım anlamadı ben bitirdim o kırıcı davrandı bana sonra konuşmak istediğim de hala seviyorum ama ben böyle bir insan değildim takıntılı değildim niye böyle oldum ki ben 🤧🤧