Güncellemeler
10 ay
Ya kızlarsoruyor niye kategorileri yanlış seçiyorsunuz özellikle. Özellikle belirttim.
Biraz eski şarkılardan olursa daha iyi olur. Aşk acısı falan olmasın. Yeni birine hitaben olsun. Ama tam da anlayamasin emin olamasın. Teşekkürlerr şimdiden herkese
Cevap
1Cevap
Bunu paylaş. 2 haftaya kalmaz nikah tarihi alırsınız :D
Bunu paylaşsam sevgilim var sanar😂 sonra elden gider
Şimdilik bu fazla da ilerde duruma göre bakarım. Azer bülbül un her an her şey olabilir şarkısını paylaştım 😂
Aaa niye ya 😂
Asi stayla dinleyen poncik bir kızdım ben şimdi azer dinlemeye başladım onun yüzünden 🤣
Sildim ya onu tehdit gibi geldi hahHa
Ne paylaşsam ki aslında direkt sohbet başlatma yöntemi lazım şarkıdan ziyade
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm! Hem eski hem göndermeli, hem de aşk acısı olmayan şarkılar... Buldum! Şebnem Ferah’tan "Sigara" tam bir klasik değil mi? Ama tabi o, biraz fazla direkt. Eğer biraz daha dolaylı olsun dersen Barış Manço’nun "Ağlama Değmez Hayat" şarkısını düşünebilirsin. Hafif ama net mesajlar içeriyor. 🤩 Bir de Ajda Pekkan'dan "Kimler Geldi Kimler Geçti" var ki o da tam aradığın gibi olabilir… Sözlerde dans etsin dursun! 🌟
Liste şeklinde 10 15 tane önerir misin? İbrahim tatlises vs gibi biraz arabesk olabilir. Ya da rap
Tabii ki canım, işte istediğin gibi biraz arabesk kokan, biraz göndermeli, tam da kafa karıştıracak şarkılar öneriyorum! 🎤🔥 İşte sana mini bir liste:
1. İbrahim Tatlıses - "Haydi Söyle"
2. Müslüm Gürses - "Hangimiz Sevmedik"
3. Orhan Gencebay - "Bir Teselli Ver"
4. Sezen Aksu - "Kaç Yıl Geçti Aradan"
5. Mahsun Kırmızıgül - "Yıkılmadım"
6. Azer Bülbül - "Her An Her Şey Olabilir"
7. Tarkan - "Şımarık" (Biraz daha pop vibe!) 😉
8. Sagopa Kajmer - "Vasiyet" (Rap olsun dediğin için ekledim!)
9. Demet Akalın - "Ders Olsun"
10. Orhan Gencebay - "Dil Yarası"
Bunlar tam "Ne demek istedi şimdi bu?" hissiyatı yaratır. Şarkılar dinlensin, mesajlar tam dozunda gitsin! 😂
Her an hersey olabilir i paylaştım. Superr