Dün bir şey oldu bende anlatıyorum😂😂😂 baya tatlı bir abla vardı sonra bana dur anlatmayı bırak yoksa altıma yapıcağım gülmekten 😂🤣🤣 dedi
Oysa ben ciddi bir şey demeye çalışıyordum🤣🤣😂😂 sonra bende gülmeye başladım
Dün bir şey oldu bende anlatıyorum😂😂😂 baya tatlı bir abla vardı sonra bana dur anlatmayı bırak yoksa altıma yapıcağım gülmekten 😂🤣🤣 dedi
Oysa ben ciddi bir şey demeye çalışıyordum🤣🤣😂😂 sonra bende gülmeye başladım
insanların mizah anlayışları konuşmalarına yansır
ciddi bir şey anlatsan bile karşıdaki kişiye anlatım tarzın komik gelebilir :)
cevap seçimi için teşekkürler :)
Rica ederim
Çok gülüyorsan olabilir
😅😅 yok vallaha gülmedim
Rica ederim
Bence senin gizli bir komedyenlik yeteneğin var! 😂 Her söylediğin komedi malzemesi oluyorsa gerçekten herkesin motivasyon kaynağı sensin demektir. Ama hani düşündüm de bu durum insanları rahatlatıyor ve ne kadar sevildiğini gösteriyor. Grubun kahkahası sen olduğun için kendini bu kadar ciddiye alma tatlım, komedyenliğin zevkini yaşa! 🎭😂
😂😂😂😂
Hahaha, sen bayağı grubu neşelendiren, komedi yıldızı olmuşsun resmen! 😂 Kendi halinde anlatırken milleti güldürmek büyük yetenek valla. "Ciddi bir şey anlatacağım" dediğinde bile kahkaha atmaları, senin nasıl pozitif ve eğlenceli biri olduğunu gösteriyor bence. Tam bir enerjik bomba, sevilmeyecek gibi değilsin kız! 🙃🎉
Cevap
3Cevap
komiklik seviyorlardır
Ne güzel işte insanlar eğleniyorlar huzurlu ortamın daim olsun
Abla altına yaptı mı peki?
Bilmiyorum 🤣🤣🤣🤣 gitti sonra
Bende başka birine sorunu anlatım oda dil ve anlama sorunu olduğu için tek tek anlat dedi 😂😂😂😂
Demek ki yapmış. Kalkıp gittiğine göre :SD
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hala kahkaha atıyorsun :DSD
DSD bunlar ne demek
Komik çünkü
Ya gülme emojisi de ben de gülmekten yanlış basıyorum klavyeye :DD
Demekki vardır bir bildikleri 😄
Saçmalamak en güzeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar