yokluğunla bölündüm bin parçaya varlığınla bile yorgundum aslında. Kırgın cümleler kaldı dilimde bir seni söyledim bin dilde kalbimle kavgalı her gecemde, kalbim havlu attı mutlu ol derdinle.
Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin, kolların bağlansa da Başında kasırgalar kopsa da Sen tüm gücünle karşı koysan da Seni acımasız sevdaya salar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın, biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Saatler geçmiyor, bu rüzgâr artık esmiyor Bana senden kalan hatıralar da yetmiyor Ellerim üşüyor, fotoğraflar konuşmuyor Bu zalim dünyada hiçbi' şey beni ısıtmıyor
Sadece bu kısmı payalaşacaktım aslında ve ne oldu neresini beğenmediniz? Ben bugün dinledim ve harikaydı benim için özel oldu
Evet. Yoksa var sandığım ama olmayan yıllarımın aşkı ile değerli annemin yokluğunu hatırlatan bu şarkıyı dinlerken herhalde acıdan bayılırdım. Ama Allah beterinden korusun. Dağa göre kar verir. Kimseye kaldıramadığından fazlasını vermez.
zamanın eli değdi bize çoktan değişti her şey aynı değiliz ikimiz de zaaflarına bir gece hatalarına bir nilüfer sevgisizliğine bir kalp verdim artık geri ver geri veremezsin aldıklarını artık geri ver geri verilmez hiçbir yanılgı yokluğuma emanet et sende benden kalanları her şeyi al bana beni geri ver bir şansım olsun başka yer, başka zaman
Bu aralar çok dinliyorum Sibel Can İçin titremedimi var mı bilen biri odamı sırrımız, Beni yüreğine yüreğine yaz buluşuruz biraZ Yine aşik oluruz aşk bize haz Beni aklına aklına yaz hatıralarına yaz Yine ayrılırız hasret bize haz...