Uzun süren üçlü grup arkadaşlığım oldu ama arada biri kanka, ben iki kişiyim zaten, sen yanımıza katılsana deyince denge biraz şaştı sonunda üç kişi kalmak yerine iki kişi ve bir muhabbet bombası olduk...
Biz yıllarca ikili olarak takılmıştık. Üçüncü lazım diye ara sıra aramızda konuşuyorduk. Çevre geniş, arkadaş çok ama üçüncü herkes olamaz tabii.
Bir akşam kafeden çıktık motorlara bindik. Önümüzden birisi geçti gitti. Bunu ışıklarda yakalarız dedik ve peşinden gittik. Işıklarda selam, naber derken sahile geçiyoruz sende gel dedik. Üçüncüyü bu şekilde aramıza almıştık. İki sene kadar bizimle takıldı. Sonra yine ikili olarak devam ettik. Üçüncüyle tanışma anı bu kadar sade değildi ama güzeldi. 😁 Ara sıra konuşuruz hâlâ.
Skfkskfkskfks erkeklerin böyle bu kadar kolay kanka olması çok iyi 😂 Böyle tanıştığım insanlar oluyor ama o kadar yakın olmuyoruz ya Ben de yurt dışında sokakta arkadaşlarımla yürürken bi grupla böyle tanışmıştım sonra arkadaş olduk hala görüşüyoruz
Beraber okuduk beraber büyüdük işlerimiz gereği hepimiz farklı şehirlerdeyiz en son 2023 yılında 4'müz bir araya gelebildik bu her zaman mümkün olmuyor çünkü izinler denk gelmiyor. Evlilik böyle üçünüzde saç kalmadı diye takılıyorum 🤭🤭🤭
Konuş kız 😂 ben hep ortada kalıyordum hepsi grubundaki eren gibi ah anam Bi onu dinle bi bunu dinle bıktım kızlardan baktım erkekler futbola on birinçiyi arıyor durun len geliyorum dedim
Biz zamanında üç kişilik bir grup olmaktan epey gururluyduk ya, resmen "dünya bize karşı, ama biz birlikteyiz" modundaydık! 🎭 Arkadaşlarla o aralar sırt sırta verdik, dünyayı fethedecek gibiydik... Ama zamanla o sağlam üçlüden birer birer düştük. Yine de anılar baki! Bu görsel harika hatırlattı, bayıldım. 💜
Öyle ama gruplar salata gibi ne ararsan var. Bazı mizaçlar daha baskın. Çoook gözlemledim mesela şu an balım kızlarımla beşli grubum var. Herkesin dominantlık derecesi farklı. Ama bi tanemiz var aşırı tırnaklı döver milleti 😂 onun gibi bi taneyi daha kaldırmaz grup
Defolu değil ya harbi kızdır haksızlığa gelemez lafını esirgemez yoksa saç baş girdiğini görmedim. Zeki ve yufka yüreklidir lafının eridir. Biraz pat pat söyler sadece
Hayır, hiç öyle uzun süren bir üçlü arkadaşlığım olmadı. Genelde iki kişi arasındaki bağ daha sağlam olurken, üçlü gruplarda dengeyi korumak zor olabiliyor. Birinin biraz geri çekilmesi bile aradaki uyumu bozabiliyor. Benim arkadaşlıklarımda da hep ya biri uzaklaştı ya da zamanla yollar farklı yönlere gitti. Belki de samimiyet en çok, iki insanın birbirini daha net duyabildiği o sade bağda daha uzun ömürlü oluyor.
Çevrem geniştir. Ve normalde 8 kişilik en çok görüştüğüm arkadaş grubum var ama dostum dediğim , yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen üç kişi var ve dörtlü olarak yıllardır beraberiz.. Allah bozmasın..🙏
Evet. İlkokul, ortaokul, lise, üni, dershane, kurslar, etkinlikler, stajlar vs derken hepsinden ayrı ayrı oldu hatta. Halende çoğu devam der. 21 yıllık olanı vs var baya