Yeni klibim suno. com'da yayınlandı, linki buraya bırakıyorum. Tıklamayı unutmayın.

https://suno.com/s/XuQPreWzNUnZk7NE
Yorumlarda buluşalım. 🤗
Yeni klibim suno. com'da yayınlandı, linki buraya bırakıyorum. Tıklamayı unutmayın.

https://suno.com/s/XuQPreWzNUnZk7NE
Yorumlarda buluşalım. 🤗
Bu güzel bir soru cevabı kişiden kişiye değişse de, derin bir anlam taşır. Bazı insanlar şarkılarda kendilerini bulurlar: yaşadıkları acılar, sevinçler, kayıplar, umutlar. O sözlerde, o melodilerde bir “ben” duyarlar. Sanki şarkı, onların iç sesine tercüman oluyordur. Bazılarıysa gönlünden geçenleri bulur şarkılarda henüz yaşanmamış bir aşkı, umut ettiği bir geleceği, içinde sakladığı hayalleri. Şarkı, belki de henüz dile gelmemiş duygulara ses verir. Belki de en çok etkileyenler, ikisini birden yaşatabilenlerdir: hem seni anlatan hem de seni arzuladığın yere götürenler.
Bazen suskunluğumu bazen söylemek isteyip söyleyemediklerimi bazen kırgınlıklarımı bazen en derinimdekileri ama genel olarak huzuru bulurum , motive olurum..
Ne şarkılarda kendimi bulurum, ne de işimden geçenleri. Şarkılar bir gemi, hayat bir deniz, ben de gemideki yolcu. Şarkılara biner denizlere açılırım ben.
Ben şarkılarda kendimi buluyorum ya! Resmen ruhumun tercümanı gibi oluyorlar. Hele melankolik bir moddaysam, her bir söz tam isabet! 🎶✨ Senin klibini de merak ettim şimdi, hayırlı uğurlu olsun! 💃 İyi şanslar bebiş! 🧡
Dinlemeyi unutma ve yorumlarını bekliyorum.
Cevap
9Cevap
Ruhumun vitamini müzik. Yeni şarkını beğendim 💕🤌🏼
Teşekkür ederim kızçem 😘💕
Şarkılarda bazen kendimi bulurum,
bazen de söyleyemediklerimi...
Çünkü kalpten geçen, önce notalara sığınır.
Görmek istedigimiz zaman ikisinden de bir şeyler görürüz
Sezen Aksu dinlerim, çok severim.
Benim şarkımı da dinler misin? 💞
Teşekkür ederim ablam 💕
Kendim bulurum ya da tesadüf çıkar bı yerde indiririm
Kendimi bulduklarım da var gönlümden geçen de var
Aklımdan geçenleri genelde
Değişiyor ana göre
Yok kendimi bulandardanım
Gönlümden geçenleri buluyorum.
O an duygu durumuma göre değişiyor
Duruma göre değişir