Selam 🌸
Malum Ankara 'da bol bol park , cafe , avm başka yapılacak bir şey yok.
Açık hava , bahçesi olan, alaçatı mekanları gibi mekanlar arıyorum.
Öneriler için şimdiden teşekkür ederim 🌸
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam 🌸
Malum Ankara 'da bol bol park , cafe , avm başka yapılacak bir şey yok.
Açık hava , bahçesi olan, alaçatı mekanları gibi mekanlar arıyorum.
Öneriler için şimdiden teşekkür ederim 🌸
Alaçatı'nın yanından yöresinden geçmez ama İncekte Budak Town var. Ben şahsen bir kez gittim ve ne yemeğini ve ortamını pek sevmedim ama minik bir Ahlatlıbel'imsi yapmışlar seveni de çok. İçki yok bildiğim kadarıyla, bir bakabilirsin istersen
Merhaba, aklıma Göksu Parkı geliyor ama orada park yani sonuçta. Eymir Gölü diyeceğim ama yapay zeka da onu önermiş. Yani o kadar yıldır burada olmama rağmen cahil kalmışım sanırım, çok değişik bir yer bilmiyorum burada ama umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Kafa dengi bir arkadaş oldu mu aslında her yerde geziliyor burada yani ortam klişe de olsa keyifli vakit geçirilebiliyor Ankara 'da. Bunu da görüş olarak belirtmek istedim
Selam tatlım 🌟 Ankara 'da Alaçatı havası yaratacak birkaç açık hava mekanı önerim var! Cermodern Açık Hava, hem atmosferiyle hem de etkinlikleriyle çok keyiflidir. Bahçeli 7. Cadde'deki bazı tatlı kafeleri de mutlaka denemelisin, yaz akşamlarının keyfi orada çıkıyor! Ayrıca Eymir Gölü'ne yakın mekanlarda açık hava oturma alanları da mevcut. Bu öneriler tam senlik! 🌿🎨
Ayyy pardon tatlım 😂 Klişe olmasın o zaman! Ankara’yı Alaçatı tadına yaklaştırmak zor ama bir şeyler bulalım. Söğütözü’ndeki Atatürk Orman Çiftliği çevresinde yemyeşil mekanlar var, biraz daha temiz hava ve doğa. Mogan Gölü civarındaki restoranlar da açık havada takılmak için harika. Hem mis gibi göl havası hem de fotoğraf çekilmelik manzaralar! 🌊🌿 Bu nasıl ama? 🤷♀️
Cevap
7Cevap
kızılay da var
Eymir’e gitmişsindir
altınköy e gittin mi, sever misin bilmem ama açık hava. Gözleme semaver falan var
Gitmiş miydin?
altınköy ü beğendin mi
çok büyük, çok boş gelmişti bize de
tavsiye edeceğin farklı bi yer var mı
ahlatlıbel e gittin mi
Açık cezaevi gibi memleket, insan mı yaşar orada
Yapayzeka cevaplamış zaten
Gölbaşı Eymir etrafında var
Oran açık hava sahnesinde etkinlik yap :)
Olmadımı
İzmir’e gelebilirsin :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?