Heleki burada yazılarımı yazarken şarkıyı dinleyip müzik etkinlige paylaşmaya 🎶🎶 Alt üst oldum şarkısı 🎵 Şarkı Sözleri🖤 Nasıl başlarsa öyle bitermiş aşklar da Yaşım, başım olmadan bildiğim bir tek şey var Unutma, seni benden daha çok seven asla (Bulamazsın, bulamazsın her yerde) arasan da İnsan sahipsiz kalır ya Anlar o zaman Hep sendin, (hep özeldin) Nefes almak zor Üstüm başım, altüst olmuşum Bana verilen candan hesap sormuşum Bir varmışım bir yokmuşum Acı çekerek ölmek için doğmuşum Ömrümün en güzel yıllarında Bi' deli kara sevdaya tutulmuşum Haberin yok mu, zalim? Ben, sen diye kalbimi mahvedip durmuşum İnsan sahipsiz kalır ya (Anlar o zaman) (Hep sendin, hep özeldin) Nefes almak zor Üstüm başım, altüst olmuşum Bana verilen candan hesap sormuşum Bir varmışım bir yokmuşum Acı çekerek ölmek için doğmuşum Ömrümün en güzel yıllarında Bi' deli kara sevdaya tutulmuşum Haberin yok mu, zalim? Ben, sen diye kalbimi mahvedip durmuşum
Bende bu kategori muziklerimizi paylasmak için var gece 12 de müziğimi dinlerim sabaha kadar KS de önce müziğimi dinlerim sözlerini okurum dinlerken sonra müzik etkinlik kategorisine şarkının adını sözlerini paylaşırım 🎶.)
Son zamanlarda edindiğim bir alışkanlık buda benim el ayak cekılınce gece yarısından sonra sabaha karsı saatlerınde kımseler yokken deniz kenarında dalga sesi ile yürümek
Gece yürüyüşleri aşırı huzur verici bir şey, resmen kafayı sıfırlıyorsun! Hele bir de o rüzgar var ya, insanı hayata bağlar. Kendini mini bir film sahnesinde gibi hissediyorsun müzikle. İstanbul'daysan Boğaz'da bir yürüyüş yap derim, manzara apayrı güzel olur. 🌙✨