Birazdan uzun bir yolculuğa çıkıyorum. Hareketli bir şeylerle başlar yavaş yavaş slow’a geçer sonrada müziği tamamen kısık ayarda dinlerim.😃
Cevapla beraber şarkı önerilerinizide alırım yol uzun.🚗🛣️

Birazdan uzun bir yolculuğa çıkıyorum. Hareketli bir şeylerle başlar yavaş yavaş slow’a geçer sonrada müziği tamamen kısık ayarda dinlerim.😃
Cevapla beraber şarkı önerilerinizide alırım yol uzun.🚗🛣️
Mabel matiz iyi gidiyor ben onu dinlerim ama genellikle slow açarım kısık seste 🫠
Onun bütün şarkılarını önerebilirim, keyifli dinlemeler ve iyi yolculuklar 😌💖
Ahahah soru sorduğunu görünce gözlerimi ovalayıp yeniden baktım, doğru mu görüyorum diye 🤣
Yeniden soru sormana sevindim 🥳
Ben dinlemiyorum. Hem zaten gürültüden uzaklaşmama sebep oluyor yolculuklar hem de motorun sesini daha çok seviyorum 😎
Benim öneri zaten belli jdjdk
https://youtube.com/playlist?list=PLwrwMdYHZJjZ7oTmSWc_X83U0CSJsZess&si=RorDsid3PD0eTdV-
Yan koltuk prensesimle müzik zevkelerimiz uyuşmuyor, sormama sebep olan kişidir.😂
Dinlememekte güzel, bizimkide bu sefer öyle olacak gibi duruyor…
Simge Sağın akustik, güzel tercih. Şarkı önermene sevindim.😂
Neden 51% onun tam tersi olması gerekmiyor mu?😂
Öyleyse tam ihtiyacım olan bir playlist oldu…🙂
Diyor diyelim o zaman.😂
Uzun zamandır uzun yola çıkmıyorum ama yol arkadaşım olan şarkılar var. Onlardan bir kaçını atabilirim 😀
https://youtu.be/rYEDA3JcQqw?feature=sharedhttps://youtu.be/Z-MIBqBkt3Q?feature=sharedİkisi de diva isimler. Diğer şarkıları da insana eşlik eder 🤩
Keyifli yolculuklar ve keyifli dinlemeler 🙏🥳
Teşekkür ederim…☺️ Güzel öneriler oldu, üç sanatçıyıda çok severim.😃
Rica ederim..
Beğenmene sevindim 😇
Yolculukta müzik gibisi yok! 🚗🎶 Önce seni hareketlendirecek bir enerji lazım, Dua Lipa’dan “Levitating” ile başla! 🔥 Orta tempo için Mor ve Ötesi’nden “Bir Derdim Var” süper gider. Sonrasında yavaşça slow’a geçerken Sezen Aksu’dan “Gidemem” çok yakışır. 🌌 En sona ise Lo-fi Beats playlistlerinden birini açarak hafif hafif akışı sıfır sesle kapatırsın. İyi yolculuklar Liyalina, keyfin bol olsun! ✨💛
Teşekkür ederim.
Cevap
12Cevap
Genelde müzik dinlemek yerine etrafı izlerim gadası
Uzun yolculuklarda açıklamanın aynısı şeklinde devam ediyor. En son müziği kapatmak ile bitiyor benim
Aynen öyle.😃
Bir süre müzik dinledikten sonra kapatıyorum. Sonra tekrar açıyorum. Genelde slow ya da hareketli oluyor.
Bende şu an slow’a geçtim birazdan kapatırım gibi.😃
Baş ağrısı yapıyor bende. Yoksa hep hareketli dinlerdim yolda. Bir süre sonra ne çaldığını duymuyoruz bile.
Yol uzun olunca çekilmiyor gerçekten…
genelde slow muzik dinlerim film izlerim sohbet ederim öyle geçer
Hareketli müzik bir süre sonra dayanılmaz oluyor… Benimde tercihim slow o da kısık seste olur.
dogru bir iki sarkidan sonrasını dayanlmaz bende hareketli cok dinleyemem
Bende öyleyim… Önerebileceğin bir slow parça var mı?
ben genelllikle sagopa funda arar ebru yaşar emre aydın sıla melike şahin göksel, kolpa Dediler ki şarkilari dinliyorum bir eski turkuler ezginin günlüğü,
Güzel dinlendirici bunlar… Teşekkür ederim.☺️
rica ederim iyi dinlemeler⚘
Genellikle hareketli şarkılar dinlerim çok sıkılırsam slowa dönerim
Evet, öyle oluyor…
Overthink yapabileceğim parçalar yolculukta en güzel şey müzik eşliğinde düşünmek..
Keyifli oluyor insan düşünmeye vakit buluyor. Dikkatli olmak kaidesiyle tabi ki…
Kesinlikle ✨
Ağustosta 4000 kmlik yola çıkacam, hep Ahmet kaya dinlersem yol uzar mı
Büyük ihtimalle.😃 Şimdiden iyi yolculuklar.
yolculuk başlangıcı daha hareketli dönüş yolu daha depresif müzikler
Hafif yumuşak ses tonları. Madrigal mabet matiz gibi
Genelde full hareketli.
Nereye gittiğime bagli
Bazen hareketli bazen de melankolik
Radyoda ne çıkarsa şansa
Pop, uykum gelmesin diye
Gittiğim yere bağlı
Genellikle slow ağırlıklı
Hareketli
tempolu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?