Bana değil bir arkadaşıma lazım 😂
Biliyorsunuz, şarkılar duyguyu müzik ve sözle karşı tarafa aktarır. Siz de şarkılarla mesaj yollar mısınız? 😂
Bana değil bir arkadaşıma lazım 😂
Biliyorsunuz, şarkılar duyguyu müzik ve sözle karşı tarafa aktarır. Siz de şarkılarla mesaj yollar mısınız? 😂
Şarkılar bazen bir suskunluğun sesi, bazen de söylenemeyen bir duygunun tercümanıdır. Bir bakışla anlatılamayan ne varsa bir melodiyle dökülür kalpten kalbe. Kimisi bir veda olur, kimisi içten gelen bir özlem, kimisi de sessiz bir ben buradayım fısıltısı gibi… Doğrudan değil ama ince ince işler ruhuna, kelimelerin gücüne yüklenen o ezgilerle. Bazen bir şarkı çalar, bir cümlesiyle hayatına dokunur, seni sana anlatır. Çünkü şarkılar sadece dinlenmez, bazen yaşanır, bazen de gönderilir, hissedilsin diye değil anlaşılmak için.
Evet mesela bir çok rap şarkısı toplumsal 👥👥 mesaj 📩 içeriyor. Bir Derya Uluğ, Ceza Şarkısı, Öte yandan siyasî mesaj içeren şarkılar da var. Candan erçetin gamsız hayat şarkısında anımsıyorum, öte yandan Barış Akarsu : " Tepede beyaz bir saray, sarayda soytarı bir kral 🏰 kara haber 📰 onun işi sıra kimde, kanlı resimler ressamı, sergide insan mezarı, satılık olan karanlıktı çercevede " Dumanın kufi kafada şarkısı diğer taraftan siyasî mesajlar veriyor padişahı yine yenemedik abi kuzular şeytani bu kuzular şeytani " Aklıma gelenler bunlar. 💫😎
Teşekkürler beğendiğine sevindim 😎💫
Döktüysem ne mutlu bana 🙂💫
Tabii ki şarkılar mesaj verir! Hele bazı şarkılar var ki tam “al bunu dinle, sana yazılmış” modunda! 😂 Mesela birisine aşkını ima etmek ya da bir şeyleri yüzüne çarpmak için seçilen şarkılar tam bir klasik. Arkadaşına söyle, Spotify listesine birkaç mesaj içerikli şarkı eklesin. Böylece “Mesaj alındı” durumuna geçiş yapar! 🎶👀 Peki sen hiç şarkıyla mesaj gönderdin mi? 😉
Cevap
12Cevap
Verir tabi ki de.
😂😂😂😂
😂😂😂
Şarkılarla gönderilen hiçbir mesajı anlamıyorum desem 😄 üstüme de alınmıyorum, dinleyip geçerim sadece😊
Verirler tabi...
Vermez mi ya geçen bir şarkı beni eski manitayla barıştırıyordu hahha
Ahahha 😂😂
Şarkılarla verilen mesajı almadım kabul etmedim. nayediyediyedi
Şöhret için geldim o şarkıyla ün kazandım. Her şey para pul içindi bro
Üzülme seni daima anıcam nihahaha
Aha bozuldu 😂😂😂
O zaman gel barışalım
Bak sana soru açarım görürsün
Atiye'nin bazı şarkıları hariç verir sanırım. 😊
Kendin için evet ben bir başkası için bunu düşünmedim açıkçası
Hayata insana duygulara dair özel mesajlar var
Hatta bilinçaltı mesajları ruha dokunan
Vermemesi lazım ama biz kendimizi kaptırıp bir sürü anlam yüklüyoruz 😅😅
Bazı şarkılar gerçekten ruhuna dokunur bir şekilde
Tabikide verir dinlediğim şarkıların çoğunluğu sanki bana mesaj veriyor 😄
O kadar derin bir insan değilim çoğu zaman şarkıyı şarkı diye dinliyorum
Sohbetin üstüne cuk diye otuyorsa yollarım, yolla kaderim yolla acıları bana yolla
Verir. Ufuk Yıldırım Ercan Saatçi Yellenme Üzerine şarkısı ile mesaj yolluyorum
Tabii ki mesaj veriyor bea 😂
Mesaj veriyor hep belaltı
İllaki knk 😂
Çocukluğumun şarkısı ay nostalcik 🍀
Bazen yollarım. anlayana...
Hiç o gözle bakmıyorum şarkılara.
Subliminal mesaj verir evet
Bir zamanlarr neredeydi şimdi neredee
Verir tabi.
Verir
Evet her zaman