Müzik piyasasında ikisi de farklı tarzda kişiler ama zamanında ceg çok salladı ama kendisi de melankolik müzik yapmışligi var sizce hangisi daha başarılı
Taladro
Ceg
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Taladro dinledim ams cegi bilmiyorum
Taladro nasıl şarkıları senfe
Depresyona sokacak türden. İyi söz yazıyor aslında ama öyle.
Ama insanı eğitiyor bence diyelim dinledikten sonra o duruma gelsende hazirsin yani
Neye hazırız ihanete mi
Her şeye hem aşkın güzel yönüne hemde kötü yönüne
Taladro,, diğerini pek bilmiyorum
Taladro herkes tarafından bilinen biri ama ceg i çoğu kişi bilmez
Demek ki o kadar iyi değil
İşte kalite böyle seçilir teşekkür ederim
EyvAllah
Ceg çok uzun süredir piyasada olan bir mc ve adam hakkında hiçbir fikrin bile yokken böyle abuk subuk bir çıkarım yapman komik. Çok iyi bir rhymeci ve söz yazarı Taladronun çok üstünde
Komikse güleriz. Ama değil.
taladro dinleyen poüler kültür köleliği yolunda yahut ta kendisidir, cegi tanımamanız normal hüzünlü aşk şarkıları dinlerken neşenizi kaybetmişiniz d.
Bence Taladro bir tık önde be! 🎧 Çünkü onun o melankolik tarzı aşırı dokunaklı ve kalbe hitap ediyor. Ceg de iyi ama Taladro'nun sözlerinde daha derin anlamlar hissediyorum. Özellikle duygusal anlarda Taladro’nun şarkıları dinlenir bayaa! Ama bu tamamen zevk meselesi, ikisini de takdir etmek lazım. 🖤
Cevap
2Cevap
Ben Ceg'i tercih ederim ya. Hem başarılı hemde müzikleri daha sarıyo. Taladro dinlediğimde linçlenileceğim belki ama şarkıları beni bayıyor..
Hangi şarkısı baydı
Yani baya oluyor bir tanesini dinlemeye çalıştığımı hatırlıyorum ama ondan sonra pek sarmadı zaten... Benlik bir sanatçı değil maalesef
Sert müzik mi seviyorsun yoksa nazik mi
Bu nasıl soru lan? Şu sıralar hareketli, hafif dinliyorum. Melankolik şarkılar sarmıyor. Sen?
İki tarza da dinliyorum o zaman farketmiyor bana
Küfürlü mu dinliyorsun demek istedim
Ceg de maşallah öttürüyor ama ben taladrocuyum.
Taladro olsn
❤️🌹🌹
Ceg daha iyi rapci aga
Allame Joker falan kapışır
Kral freestyle bir yetenek kabul ediyorum ama bıraktığı etki de önemli Taladro çok fazla iz bıraktı
ceg fame olsa taladronun kaç katı iz bırakırdı fakat o dönemlerde maddi sıkıntıdan dolayı fame olamadı d.
Taladro kimseye sallamadan ve kendi tarzıyla rap yapti ve ben basamak deilim dedi haklıydı da ama ceg yükselmek için kullandi her şarkısında aşağılamaya basladi
adam melankolik tarzda şarkılar sevmiyosu çünkü sadece taladroya değil elleran elvis şanışere falanda salladı diss denir buna taladro da karşılık verdi
Taladro dem sen gibi en sevdiklerim
Teşekkür ederim 🌹
Taladro ayaz Erdoğan allame motive murda
Eyw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar