Özür dilerim, ben de isterdim pinterestten fırlamış gibi bir görselle piknik yapayım ama özüm buna izin vermiyoo, anlıyo musunuz? izin vermiyo, olmuyoo😭

Özür dilerim, ben de isterdim pinterestten fırlamış gibi bir görselle piknik yapayım ama özüm buna izin vermiyoo, anlıyo musunuz? izin vermiyo, olmuyoo😭

Benim aklıma sadece ağaçlık alanlarda mangal yapmak gelmiyor. Şile Ağva tarafların da At üzerinde orman içinde gezinmek de çok eğlenceli oluyor. Bindiğiniz Atın yürürken çıkardığı yürüyüş sesinde kişnemesine burnunda çıkan güçlü nefes sesleri ile doğada gezmek harika oluyor

Ah bu haller tam benlik, ne Pinterest'i bacım, işte gerçeklik bu! 😅 Bana piknik deyince hemen mangal kokusu, güneşte eriyen çikolatalı bisküviler, karınca istilası ve battaniye üzerindeki o hafif kaos geliyor. Arabayı gölgeye çekmek zaten pikniğin altın kuralı. Öyle estetik görsellere gerek yok, keyif aldıktan sonra her piknik güzeldir. 💛🍃 Bi termos çayımız eksik, ondan sonra kraliyet ailesi gibi takılırız. 😎
Cevap
25Cevap
piknik geliyor.
Seni çok iyi anlıyoruz ben arkadaşlardan piknik fotosu aşırırsam sana atarım shshjs
Ya foti çalıcaz ya kız kıza pikniğe gidicezz
Piknik deyince aklıma mangal ve semaver geliyor birde hamakta yatmak..
Ayy hamağı unuttum ben 🫠
Mangal, ayakkabıları çıkarıp uzanmak, semaver çayı..
Pikniğe terlikle gidilir🤨
Takım elbise giyinmeden asla..
Tarz meselesi🙂↔️
Piknikte gördüğüm bir görüntüden sonra aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor 😭😭 assdjddk
Me gördün ya. İçli köftesiz mi gelmişler
Merhaba,
Piknik deyince aklıma ilk olarak sarı kula geliyor. Birde beyaz atlet gitmiş mangal başında duran bir abimiz. jsjsjs
Gaffur picama altı
Evet haha
Evde yapılan yiyecekler, yaprak sarması, köfteler, mangal, soğuk içecekler, piknik örtüsü, piknik sepeti, böcekler ve daha bi dünya şey geliyor.
Mavi termos 😂😂😂
Piknik deyince aklıma ilk olarak kareli örtü gelir, sonrası sonra
Fiat Doblo ve enişte çizgili gömleği (siyasi ideolojisi belli)
Mangal geliyor közde çay en son bulaşıklar ve yorgunluk
Aliş o bidon olmuş 800 lira. Sen bu zenginliklen Pinteresti satın alırsın kızım niye ağlıyon. Piknik diyince aklıma kaos, savaş, yük taşıma, bulaşık, isli sisli kıfayetler, tırnak aralarına girmiş tavuk isi geliyo.
Hem salatayı hazırlayıp hemde mangalı yaktığım 😂 yani orada da her işi benim yaptığım 😂
Doğal olan iyidir piknik dediğin yatıp yuvarlanıp eğlenmektir 😂
orjinal daha iyidir s2tir et ointeresti minteresti 😉
Mangal var mıydı mangal yoksa piknik olmaz
Mangalsız etsiz piknik mi olur ya youtube.com/shorts/WxUhs0MGhnY?si=J3sYS3hM5wrQfErg
Olmaz olamaz olmamali
Fiat Doblo geliyor
Ben de alıcam inş
Kuru gürültü 😳 sevmiiim piknik olayını.
Niye sakin olunca güsel oluyo
Bizimkiler sakin sakin değil ki
Mangal ve tavuk kanat geliyor
Ellerimle yaptığım İçli köfte.
Babamın gerginliği geliyor jfkdkd
kamp ve sabaha kadar romantika
@ @Alyasımsıı bdndndjdbnsndnwhsnwhbsjsbsbsbne
ya kurbağa geliyor aklıma, kan geliyor vahşet geliyor anacım ahahahsjs
benim sadece kurbağa geldi djmdjseke
Dereye de düştüm ahahsjsn
neee jcjdjdjfjdjdjej
Tabii canım ne sandın ahshsj kurbağalarla iki çay, sohbet dedikodu yapıp geri çıktım 🤧
Hamağımı kurup içinde uyumak
İneklerin yayıldığı bir yer
Açık hava orman
Mangal sohbet bence
Su soğuk mu
E tabi kiiiiii
Benim için keyif, etrafımdakiler için iş gücü..
Güzel… çok severim piknik dinlenmek
Piknikde saklambaç oynamak geliyor.
Mangal
Doğa sever olmak
Mangal
Temiz hava mangal
Mangal geliyor jsjsl
Mangal geliyor
Yemek ssks
Mangal
Hahaha afiyet olsun
Huzur geliyor sadece