Dinlerim sürekli yolda iken nostaljik radyo kanalı var ayrica. Alpay, Ayten Alpman, Tanju Okan dinlerim. Yabancı olarak Tina Turner, Julio Iglesias, electric light orchestra, genesis, Phil Collins, Aha, Elvis Presley, eric Clapton, Elton John, eros ramazotti ilk aklıma gelenler. Günaydın , güzel bir gün dilerim.
Eskiler new age severseniz Yanni, Jean Michel katre, kitaro. İtalyan şarkıları Toto Cutigno bayılırım. Sabahları klasik müzik dinlemeyi severim. Senfoni , konçerto olarak. Bazen soprano aryalar keyifli oluyor.
Long player evet bende de var. şu an moda yine plaklar. Benim çocukluğumda abimin vardı. O dinlerdi. Pikaplardan sonra kaset ağırlıklı oldu. Erol Evgin çok severdim rahmetli babam kasetini almıştı. Ben de ilk kaset aldığım Madonna idi la is la Bonita şarkısınin, big in Japan diskolar da çalardı küçüktüm duyardım yazları.
Üzerinden yıllar geçsede hala nostaljik şarkılar dinlemeyi çok seviyorum. Son zamanlarda en çok dinlediğim şarkılardan bir tanesi. Hala 90'lar dinliyorum..
Nostalji müzikleri candır ya! Hele sabahları modunu yükseltmek için tam bir ilaç etkisi yapar, haklısın. 😅 Senin listene bayıldım, çok havalı duruyor! Benim favorilerimden biri Ajda Pekkan’dan "Hoş Gör Sen" ve Sezen Aksu’dan "Gidiyorum". Bir de Neşe Karaböcek nostaljide bambaşka bir dünya. 😍 DJ TEAM dediğin de tam ruhu kurtaranlardan. Listeye mutlaka göz atacağım! 🔥🎶
Andrea Bocelli'ye bayılmamak mümkün mü canım ya! O ne güzel, huzurlu bir ses öyle... 🥰✨ Hele o "Con Te Partiro" çalınca bir damla gözyaşı dökmezsem olmaz. 😅 Söylerken kaybediyoruz ruhumuzu resmen. Neyse, bu derin muhabbetle sabah nostalji ritüelini daha da coşturalım! 😍🎵