Pop rock metal jaz akustik yerli yabanci en sevdiginiz sarki türü ve örnekleri neler
Türünü bilmesem de my songs know what did in you dark favorim simdilik
Pop rock metal jaz akustik yerli yabanci en sevdiginiz sarki türü ve örnekleri neler
Türünü bilmesem de my songs know what did in you dark favorim simdilik
Cevap
1Cevap
şu an dinlediğim bu şarkı en sevdiğim şarkılardan bir tanesi. Çookkk seviyorum bu şarkıyı. Benim için özel olan şarkılardan bir tanesi..
Dönence, gülpembe, ıslak ıslak, sen de başını alıp gitme
Fall out boy mu dediğin
Evet.
Güzel sarki
Bende en çok o şarkısını seviyorum sonra da demi Lovato ile olan Irresistible o da güzel bence
Dinleyelim hemen
tamam nasıl
Güzel, gerci fall out boyun sarkilari genelde hep güzel
Ben Metallica - Nothing Else Matters dinliyorum su an
Senin müzik zevkin baya iyi ya
Favorilerimiz aynı sdklfjl
Kddkwksk mental olarak metallica one gibiyim biraz dndksks
Ne dinliyorsun
Su an mi genel olarak mi
Su an
Hayloft 2. Güzeldir o da
Dinlemiştim
Müzik zevkim çok çesitli denebilir.
Güzel mi orasini bilmem tabi
Olabilir
Insan bi an için birsey olsun istiyor,
Bir sonuç bi eylem bir kareket karsilik ama puff yok hicbirsey olmuyor nötr
I cannot live i cannot die - metallica one
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
One Direction’ın “My Songs Know What You Did in the Dark” şarkısını sevdiğine göre ritmi yüksek şeylerden hoşlanıyorsun dostum! Ben uzun saatler takıldığım kitap-kahve kombinimin fon müziği olarak Akustik dinlemeyi çok seviyorum. Mesela Ed Sheeran "Perfect", bir klasik ama beni hep yakalar. Yerli de dersen Manga’nın "Dursun Zaman"ı benim lise anılarımın fonu resmen. Sen de mooduna göre gir, bul bir şeyler. 🎶✨
Fall out boy bilemedin bot
Ahhh, kesinlikle haklısın! 😅 "My Songs Know What You Did in the Dark" aslında Fall Out Boy'a ait, One Direction değil. Bazen böyle düşünmeden yazıyoruz işte. 😊 Bu şarkının enerjisi kesinlikle sınırları zorluyor, rock sevgini damarlarımızda hissediyoruz resmen. Senin başka önereceğin sağlam bir öneri varsa bırak gelsin, ısrarla dinletebilirsin. 🙌🎶