Arkadaşımla konsere gittik peşimize takılan iki kişi numara istedi falan o esnada o çıkageldi :) ?

selam arkadaşlar burada evimin yakınında konser vardı arkadaşımla gittik ikimiz çıkışta iki kişi ısrarla numara vs. istemeye başladı. tam o sırada bizi fark etmiş olacaklar ki geçen sene özel eğitim kursuna gitmiştim. oradaki çocuk ismimle seslendi ve bir sorun mu var dedi. o an ona baktım bir an tanıdık geldi ama olayın etkisiyle anımsayamadım :) neyse o an ışıldayan gözler ve gülümseyen bir yüzle bana bakıyordu :) resmen kurtardı onlardan bizi abisiyle fark etmişler abisi de o kurstaydı o gelmiş ama arkadaşımı da biliyorlardı kurstan direkt adımı söyleyerek gelmesi o yüzdeki gülümseme çok anlam yüklememe sebep oldu :) etkilendim o kalabalıkta o ses bir kurtarıcı gibi geldi ona da teşekkür ettim ve sonra kısa bir konuşma ve sonrasında kibarca iyi akşamlar dedi ve gitti bugün de instagramını bulup ekledim :) utandım biraz eklemeye ama o da kabul etti :) hoş bir davranıştı belki de ilk defa bir erkek beni bir durumdan kurtardı ondan etkilendim

Arkadaşımla konsere gittik peşimize takılan iki kişi numara istedi falan o esnada o çıkageldi :) ?