Millet narin uyuşuk kadını tam kadın belliyo herhalde..
Ben rap seviyorum. Herkes kusur buluyo bende bıktım artık.
Onu sevsem kusur bunu sevsem kusur.
Ay. Banane ya.
Git sezen aksu nil Karaibrahimgil dinleyene hadiiii
ayyyyy yeter be
Millet narin uyuşuk kadını tam kadın belliyo herhalde..
Ben rap seviyorum. Herkes kusur buluyo bende bıktım artık.
Onu sevsem kusur bunu sevsem kusur.
Ay. Banane ya.
Git sezen aksu nil Karaibrahimgil dinleyene hadiiii
ayyyyy yeter be
Cevap
9Cevap
aynen bende metal dinliyorum demir çelik fabrikası gibiyim öyle böyle değil :D
So saddddddddsssss
Valla hardcore bilmem ben hayko ceza ve sago dinlerim severim bu 3 lüyü
Valla ben yeni çıkan rapçilerin hepsini dinliyom ve yapıyom bence herkes dinlemeli
Yoo kime ne senin dinlediğin müzikleri türünden isteyen istediğini dinler nokta.
Helallll✨🚬
Ay klavyeme s0kaym müziklerden* diyecektim otomatik düzeltmiş. Bu arada ozbi, ezhel yazın sarar tavvvsiye ediyorum jdjdjf
Hshdhbd evet ezhelll bende seviyorum 😘bı de Killa Hakan seviyorum tavsiye sbhdbdjjs
Three, two, one, zero
Başladı countdown, sona kalan hero kopurursun blup blup
Hahahhaha
Burası merkez fight kulupppp jdjdjjdj♥️♥️♥️♥️♥️
Notorious dinle. 2Pac dinle.
Killa Hakan dinle
Hardcore dediğin Killa mı? 😂😂😂😂
Tabiki niyeki
Herşeyi sert seviyirsun dimi
Yoo bence buna göre analiz yapılmaz
Hangi rapçileri dinliyorsun
Killa Hakan yener çevik Ezhel Hayko
Bunları dinleyince hardcore rap dinleyicisi olmuyorsun bence zaten o bağlamda
Ki yanlış anlama herkesin kendi zevki ama Ezhel in terörle ilişkisine bakarsak Ezheli dinlemek...
Tabi müziği için de dinliyor olabilirsin ama bu adam zamanında şehitler ölür vatan bölünür diye twitter a yazmış adam bence bu şahıs rapçi yi bırak insan saymak bile atomu parçalamaktan daha zor
Hiç bakmadım haberim yoktu ne dediğinden. killa Hakan hardcore rapçi
Ya seninle bunu mu tartışıcam şimdi yazdım işte öyle ne var. Allah allaaah. Küçücük bişeyi eleştiriyosunuz ya.
Küçücük bir şey dediğin adamın sempatizan olması neyse bunu tartışmak saçma onun dışı Killa dinlemedim hiç saygı duyarım ama Hayko ve Yener Çevik hakkında haklısın bu listeden tek bu iki isim olsa like atıp geçerdim neyse önemli değil zaten
Üffffff boş boş konuştun be kardeşim ya.
Hayır
Değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya canım yaaa, kime ne senin müzik zevkinden? Rap seviyorsan sev, hardcore rap dinliyorsan dinle, ne var bunda? Sezen’i, Nil’i de dinlemek zorunda değilsin ki. Herkesin müzik zevki kendine sonuçta. Sert kız-mert kız diye etiketlemek de neymiş? Bırak milleti, sen takıl keyfine. Müziğin özgür ruhu var sonuçta, herkes kendince yaşasın 🎤🔥 Unutma, müzikle mutlu olan sensin! 💃