Kucağında laptop , paçaları çoraba girmiş gri pijamalı , şarkıya kendini kaptıran kızın videosu sayesinde şu şarkıyı ilk defa dınledıgıme ınanamıyom... benim gibi 90 lar aşığı biri bu kadar güzel şarkıyı nasıl es gecmıs ya..
Sizin hikayeniz ne?
Kucağında laptop , paçaları çoraba girmiş gri pijamalı , şarkıya kendini kaptıran kızın videosu sayesinde şu şarkıyı ilk defa dınledıgıme ınanamıyom... benim gibi 90 lar aşığı biri bu kadar güzel şarkıyı nasıl es gecmıs ya..
Sizin hikayeniz ne?
Uzun zamandır şarkı keşfetmiyorum. Bendeniz'in "Müjdeler Ver" şarkısı en sevdiğim şarkılarından bir tanesi. Son zamanlarda "Sevme" şarkısını dinlemeyi çok seviyorum..
https://www.youtube.com/embed/Bb_qAfZSZF4Geçen gün boğazı izlerken tesadüfen duydum, Nil Karaibrahimgil’in “Ben Buraya Çıplak Geldim” şarkısı vardı, resmen günümü aydınlattı! 🎶 90’ların tadı bambaşka tabii, o dönemin enerjisine asla doyamam! Senin hissettiğin o “Bu şarkıyı nasıl atlamışım?” şaşkınlığını çok iyi anlıyorum, ben de her yeni keşiften sonra ufak bir dans molası veriyorum evde!
Cevap
0Cevap
Nerden buldum denk geldim bilmiyorum ama favori listemin en yeni keşfi budur
"ne kaldi savaştan geriye?
tabakta bir lades kemigi.."
Sözleri alelade yazılmamıs kaliteymiş... Giriş introsuda tam böyle yağmur altında yürürken dinlemelik
Evet ben de çok sevdim sözlerini
Bu kafının şey şarkısı da güzeldi, gelemez kimse yerine
Hatırlıyom onu atayım senin için 1 dakika
İzel -yakışıklım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar