Siz de benim kadar müzik sever misiniz? Peki "Müzik Nefes Almaktır" insanlarından mısınız?

Ben müziği çok seviyorum. ÇOK Şarkısız bir hayat yaşayabileceğimi duşünmüyorum. Mesela benim belirli bir müzik tipim yok. Benim müzik tipim "beğenip, cook seversem calma listeme eklerim" Çünkü ben hiçbir müzik türünü ayırmam. Çalma listemde toplam 325 tane Şarkı var. Berim çalma listemde aradığınız her türden her türlü Şarkıyı bulabilirsiniz. Her türlü Şarkıcıdan. Çoğu dilde. Mesela bende olan Şarkıların dilleri, İngilizce, Türkçe, İtalyanca, Fransızca, Arapça, İspanyolca, Portekizce, Çince, Japonca, Korece ve Latince Sanatçılar ise say say blumea Mesela, Murat. Boz, Hadise, The Weekend, 2-Pac, 50-Cent, Ketty Perry, Jennifer Lopez, Tarkan, Rihanna, Shakina... Çook vann. Mesela ben her yerde Şarkı dinlerim. HER YERDE Okulda, derste, evde, parkta, dışarıda, arabada yarı kısacası her yerde. Şarkı dinlemeden hiçbir şeyi yapamıyorum. Siz de böyle misiniz? (Yargılamayın)🎀
Siz de benim kadar müzik sever misiniz? Peki "Müzik Nefes Almaktır" insanlarından mısınız?