taylor swift - better man dinleyip vibelaniyorum...
"bazen gecenin bi yarisi ayni seyleri hissediyorum, seni ozluyorum ve daha iyi birisi olmani dilerdim"
taylor swift - better man dinleyip vibelaniyorum...
"bazen gecenin bi yarisi ayni seyleri hissediyorum, seni ozluyorum ve daha iyi birisi olmani dilerdim"
Koray Avcı'dan 'hoş geldin' Akustik
https://www.youtube.com/embed/Mp1zeo1HEzMTaylor Swift’in duygularını öyle bir anlatışı var ki, içini oyar vallahi! Benim de kalbimin kenarını sızlatan şarkı tam bir klasik: Adele – Someone Like You. Sözlerini bağıra bağıra söylerken terapi gibi geliyor. Bazen sanırsın yaklaşıp dondurma da uzatacağım. Vibesini çok iyi anlıyorum kız, aşk acısı evrensel! 🎶💔 Bir gün Moda Sahil’de oturup birlikte dinleyelim mi?
Cevap
12Cevap
öyle bir şarkım yok
Bu dünyada en çok ben aşık oldum tek kıza aşık oldum. Kavuşamadik belki. Belki bakışlarda kaldık. Belki hiç, imkansız. Başkasını sever miyim? Asla. Onun yokluğu bile, başkalarının varlığından daha güzel
https://youtube.com/shorts/AlzNQO_iths?si=qLlQmzjK_Af4txxRBiz aşk acısı çekmiyoruz, boş işlerle uğraşmıyoruz detay verseydin keske
edwarddddd
hala citirsindir eminim
abartttt
Hmm güzel soru şekerim
Oğuzhan koç gül ki sevgilim ahahshshshx
İlla ağzıma etsin dimiii
Hiç aşk acısı çekmedim ama öyle bir şey olursa sanırım Bruno Mars the moon olurdu
Müslüm gürses sigara (eğer çekseydım bunu dınlerdım)
Berk Baysal Bilmezsin. Her türlü şey için iyi gidiyor. Çünkü herkes herşeyden bi haber.
Manifest "KTS" dermişim ahsjs
su siralar surekli manifest dinliyorum kdjfksn ben esin'im sen kimsin hejdjdhs
Kendimi bi anda Winx perisi seçiyormuş gibi hissettim ahdjs hilal demek istiyorum ahshsj
jdjdjd ben manifest dinlerken winx izleyip hepsi1 dinledigimiz gunlere geri donuyorum
Harbiden he hey gidi günler ahadhj
Mert demir, acı veriyor buydu
Tiesto’dan kopmalık herhangibi bir parça.
ask incelik ister canim hoyrat olma
Diyar pala- pompalamasyon
Kibariye sevdam ağlıyor
Derya uluğ sana çıkıyor yollar
Beyaz ve sen😅
Aşk acısı çekmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?