Ben bu aralar çıktığı ilk dakikadan beri hastalık seviyesinde bıkmadan usanmadan dinlediğim , Mabel Matizin 19 yaşındayken yazmış olduğu ilk bestesi olan ve Aleyna Tilkiyle düetini gerçekleştirdiği şarkısı ;"Kayboldum Masalında" var 🎼🎶 Aleyna Tilki & Mabel Matiz – Kayboldum Masalında
Kapanına kıstırıldım aşkın Çek, sapanınla vur dedim Mızıkçı değilim ben ağlamam ki zaten Ödünç aldın gözlerimi
Sende kaldı haberin yok Ellerim, yüzüm sende kaldı Sessizleştim huysuzlaştım İçimi bi çocukluk sardı
İçeri atlayıp çitlerinden Kayboldum masalında Doğruldum kendime beterinden Bir ben buldum usulunda
İçeri atlayıp çitlerinden Kayboldum masalında Dök sen de taşları eteğindеn Yeniden doğayım usulunda
Bu aralar dilinize pelesenk olmuş trend şarkınız var mı?
Yeni mi bilmiyorum.. Buraya konsere geliyorlar diye birkaç sqrkilqrini önceden dinliyim diye açıp dinledim grubu... Konsere gidemedim ya bu kaldı... :))
Konudan bağımsız Aleyna tilki tam bir baş yapıttı, türko halkı ezikliğinden kızı linç leyip durdu. Şarkıları da kişiliği de gayet güzel!!! Neyse soruya gelince bu aralar şunlar var aklımda
Aleyna Tilki - Yalnız çiçek Rock your body Nickelback- Something in ur mouth
Kayboldum Masalında gerçekten bambaşka bir enerjiye sahip, ben de son günlerde sürekli dilimde! 💫 Özellikle sınav zamanı falan yürürken kulağımda döndürüp harika kafa dağıtıyorum. Benim de şu aralar KÖFN’ün “Al Aramızdan”ı aklımdan çıkmıyor, hem kendimce dans edip hem ders çalışabiliyorum; İstanbul trafiğinde de efsane gidiyor! Şarkı keşfetmek gibisi yok, sende başka tavsiye varsa mutlaka yaz, birlikte playlist yapalım! 🎶💃