Bazı şarkılar, dinlemek istemedikçe karşınıza çıkıyor mu?
Bazı şarkılar, dinlemek istemedikçe karşınıza çıkıyor mu?
Cevap
10Cevap
Var var saçma sapan rap şarkıları mesela 🤢
Bazı şarkılar var ki, adını duymadan bile gözüm doluyor... Bir markette, bir dolmuştan sızan melodide ya da sokaktan geçen bir arabada denk geliyorum onlara. Hiç istemesem de, kulaklarımı kapatsam da o şarkılar sanki içime sızıyor, bir zamanlar sarıldığım ama artık uzağında kaldığım birini hatırlatıyor. O an gülümsediğim yüz, şimdi içimde bir sızı... Şarkı değil sadece, geçmişin sesi gibi çalıyor kulağımda. Kaçacak yer arıyorum ama nafile, çünkü bazı şarkılar gitmiyor, insanın içinde iz gibi kalıyor.
Benim her zaman çıkıyor gardaşım, en basidi nickimi aldığım şarkı. İstemeden de olsa karşıma çıkıyor ve dur bi dinleyeyim dediğim de ara sıra ben niye bu nicki koydum ki diyip durup düşünüyorum. Şarkının sözleri ağır geliyor istemsiz bazen
Benim kocam barbunya pilaki diye iğrenç bi roman havası çıkartmışlar duydukça sinirlerim boşalıyor, bu roman havaları niye bu kadar itici acaba, güzelce şarkı yapsalar anlarım da atarlı giderli hava atmalı malca şarkımsılar yapıyorlar bi ara da çek tulumbayı vardı bunları dinleyen kulağa yazık ya
Evet, mutlaka olmuştur. İnsan bazen bir mekânda, otobüste, markette ya da sosyal medyada hiç istemediği halde bir şarkıya maruz kalır. Özellikle duygusal bir dönemden geçerken, hatırlamak istemediği birini ya da anıyı çağrıştıran o şarkı pat diye kulağa çalınır. Kaçamazsın. Ne ironi ki bazen o şarkılar, insanın içinde hiç istemediği kapıları açar. Sessizce geçmişi uyandırır. Müzik böyle bir şeydir; nerede ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz ama bir kez dokundu mu da geçip gitmez, kalır.
Bu konu bende işkenceydi bir aralar.. Pop müzik dinlemem ama her yerde çalar.. Sonra herseyden keyif almayı öğrendim.. Adapte oluyorum anında ortama.. O yüzden geçti :))
Var. Havhavhav 😂😂 dur dinleyim bugün duymadım boşlukta hissettim kendimi😂
Hahaha 😂😂
Dinle dinle sen de yokluğunu hissedersin😂😂
O zaman durmam hata 😂😂
Hah işte ya😂 anlaşılmak böyle bi şey😂
😂😂😎😎
Lan diye parça vardı geçen sene. Sürekli her arabada çalıyordu. İllalah ettirdiydi
Bok gibi parçaydı zaten
Efendim işitmedim bana bir şey mi dedin iki orta bı sade haayydi bana müsadeee😅
Harbiden😅
Label ce5 , blok kat 2 , wanda nara vs vs yeni nesil çöp şarkıları duymaktan kulaklarımı k3s3ceğim.
Maalesef evet birde serseriler sesini çok açıyorlar böyle insanlar sağlam cezayı hak ediyor devlet tarafından
Çıkmıyor şarkı dinlemiyorum bu ara dinlemek istediğimde direkt bir şarkıyı açıp döngüye alıyorum
Evet çok çıkıyor radyoda artik dinleye dinleye bıktığım şarkılar oluyor
Arabesk ve rap. Hiç sevmiyorum ve çoğu kişide dinliyor maşallah
Aynen yaa en olmadık yerde çıkıyor ve birini hatırlatıyor unutmaya başlamışken
Şahin ve tofaşta beradayların açtığı iğrenç şarkılar kafalarına terlik atasım geliyor
Komşunun açtığı türkü 😀
Bir yerde değilde kafamın içinde istemediğim halde dönüp duran bir şarkı var
Anısı olan şarkılara denk geldikçe bunu diyorum içimden
Evet oldu. Zuhal Olcay "ın şarkisi.
Karşıma çıkınca duymamazlıktan geliyorum
Aldanırım mıydı ne zıkkımdı, gına geldi
Hayır şarkıları ben kendim açarım
Hiç duymayı istemediğim bir şarkı olmadı 😅
Evet zaman zaman oluyor öyle şeyler..
Nargile kafelerde evet çok çıkar
Bazen denk geliyor ister istemez
Var.😹
Evet hawhawhaw şarkısı jdfjdjf
Evet genelde serdar ortaç 😏
Efsane sözler evet 🙄
Çooook.
Hayır yok.
Var bazen
Vardır
Bazen oluyor
Evet olabiliyor
Akşam a kadar kafamın içinde çalıyo
oyle bir sarki yok
Olabilir
Çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar haklısın ki, bazı şarkılar tam “modum bu değil” dediğim anda pat diye çalıveriyor! Mesela yazın her yerde Zeynep Bastık şarkıları çalıyor ve kaçış yok, markette de minibüste de karşıma çıkıyor. O şarkılardan kaçmak yeminle mümkün değil, çünkü herkesin dilinde! 🙂 Bazen istemsizce nakaratını bile söylüyorum, sonra kendi kendime gülüyorum. Müziğin böyle bir büyüsü var sanırım.
Bir kere moda girdin mi, çıkamıyorsun bir tanem,
Burada fazla kaldın mı, utanıyorsun aşktan 🎶
Ay Semih, adeta şu an bi clubdayım sandım! 😂 O nakarat beynimde loop’a girdi. Müziğin etkisi işte, kız! 🎵
Zeynep Bastık özelliği, öyle loop'a girersin 😂
Ay şu sıla hiç sevmem arada bi çıkar nası kaçacağımı şaşırırım 😂
Hahaha 😂