'yok be şarkıyla anlaşılır mı öyle şey' mi diyorsunuz diğer türlü?

Ben belli eder tarafıyım 🧧
'yok be şarkıyla anlaşılır mı öyle şey' mi diyorsunuz diğer türlü?

Ben belli eder tarafıyım 🧧
Belli eder, Dünya tersine dönse vazgeçmeyiz..
https://www.youtube.com/embed/4ogXMZPGJSwAz önce bu şarkıyı bir kadına gönderdim :) ne anlamıştır?
https://www.youtube.com/embed/ueCl0LaQTHgTatlım, kesinlikle belli eder ya! Mesela ben dinlediğim müziğe göre modumu bile anlayabiliyorum, romantik şarkılara sardıysam kesin kafamda bin tane hayal dönüyor demektir. 😄 Bir de her şarkının senin iç dünyandan bir parça taşıdığına inanıyorum. Bazı insanlar “Yok be, müzik sadece müziktir” diyor ama kimin hangi şarkıya takıldığı bence baya ipucu verir. Mesela şu an sabaha kadar 90'lar Türkçe pop dinleyen birinin enerjisiyle, gotik rock sevenin havası aynı olur mu? 😂🎶 Müzik ruhun gıdası ise, kişilik menümüzü de baya ortaya koyuyor!
Cevap
11Cevap
Hayır belli etmez çünkü ben her telden dinlerim o zaman bana kişilik bozukluğu tanısı konur 🤣 gadası
evet edebilir bence
Ne yani ben keyifli olduğumda roman havası dinliyorum diye çingene mi oldum ahshshs
Varsın çingene olalım yavrum sjwhsj
Eder bencemuzuk hem ruha hem kulağa hitap eder insan sevdigi kendine en yakın hitap eden tarzı benimser:))
O anki ruh halini belli eder şarkıya bakarak kişilik analizi yapmak fal bakmak gibi zırva şeyler olsa olsa ön yargıdır
Kesinlikle belli eder, buna inaniyorum
Hatta eskiden istemsiz de olsa insanlari dinledikleri muzige gore siniflardim hep 🫣🫣🙃
Slow şarkılar dinlemem genelde hareketli parçalar dinlerim ve evet kişiliğimi büyük anlamda ortaya çıkarıyor.
Belirler elbette müzik zevki dediğimiz budur zaten ruh halimizden ritimi melodisi belirer baya ipucu verir hemde müzik ruh ile özdeştir
Ruh halini belli eder ama kişilik le alakası yoktur bence.
Birbirinden alakasız türleri dinlediğim oluyor. Etmez ya
Türkülerle boğuşuyorum, türkülere gömün beni.
Hareketli neşeli şarkıları severim ve yansıyor bence kışlığımı
Kişilikle alakası yok anlık ruh hali işte kimi zaman uzun hava kimi zaman davul zurna 🤷
Eder benim dinlediğim müzikler çok ağır kimse kaldıramaz..
Anlık olarak olabilir ya Narsist birine denk gelirsen kafan yanar
Eder tabikide
Ruh halime göre değişiyor benim😇
Eder efendim, eder.
Bence evet bazende geçmişte yasadiklarimizi
Evet, dinlediğimiz şarkılar direk bizi yansıtır
Kişiliğimizi değil de ruh halimizi belli edebilir.
Eder
Evet eder
Kısmen bence
Sanmıyorum
Eder 😇
bence etmez
Ediyor
Evet eder
bence etmiyor
Evet..
Eder olm
Eder