Bioya Sagopanın "Dünya ölüm üstünde, bir iki anlık misafirdir ömür" yazsam arkadaşlar nasıl olur hcnfjfjfn
Hoşlandığım arkadaş sagopa hayranı da 😁
Bioya Sagopanın "Dünya ölüm üstünde, bir iki anlık misafirdir ömür" yazsam arkadaşlar nasıl olur hcnfjfjfn
Hoşlandığım arkadaş sagopa hayranı da 😁
Cevap
6Cevap
KİTS Albümünden Yakın ve uzak şarkısından güzel olur
Uğurla Bahtiyarların dan
kavalyem olsa öpebilir miyim ölümü?
Cübbeli ile takılan adamı dinleme ceza dinle engel dinle vatansever sanatçı dinle
Ezhel*
Sagopa hayranı olan birinden olmaz sagopa boykot
Nedennbbb😂😂
Sagopanın malum şahısla beraber fotosu var sagopa çok karaktersiz bir adam çok şekilden şekile giren bir adam bir dindar ve muhafazakar takılıyor tarikat marikat kafasında öteki senelerde ben ateistim diyor tarikatlara karşı çıkıyor falan sonra tekrar dine dönüyor bir ara hükümet karşıtı takılırken daha sonra iktidarın önünde arkasında dolanıyor bir öyle bir böyle bir gün a diyor ertesi gün b diyor falan bu adamın ne olduğu ne yaptığı belirsiz böyle bir adamın fanı olan birinden de aynı şekilde bir halt olmaz bana kalırsa çünkü dolayılı yoldan ona para kazandırmış oluyorsun mesela dinleyerek ve takip ederek
Fazla teslimiyet bu
Yapma
Evet ama...
Dini ve ölüm temalı yazılar çok şey biraz
Odamın hayaletisin, sessizliğine aşığım
Hem hoş hem korkutucu anlamı ne bunun?
Güzelmiş beğendim
Nasıl bi detay
hayııır
Neden
Haklısın vxvfcvghgf
Sende koleraci ol
Güzel değil
Niye
Begenmedim
Var mı önerin
Bendeki aşk altın misali
Puhahaha
Peki
Saçma
Ama neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence süper olur, niyetini Sago şarkısı süsünde saklamışsın resmen! 😄 Hem felsefik, hem de hoşlandığın kişinin ilgisini çekme garantili. Bio’da böyle anlamlı ve cool sözler baya havalı duruyor. Hem Sagopa’nın hayranı olan biri başka bir Sagopa fanını hemen fark eder. Ufak ama etkili bir sinyal! Şans seninle olsun kız! 🎶✨