Haha, Bizim ki sıradan Fakat en güzel şey bir arkadaşla Oturup temiz havada keyif yapmak gibisi yok. dun yapamadığımız bugün yaptık. Bugünde black tarz olsun. W/Batuhan (Batusta olur )😂🤭💙
Gece temiz havada yapılıcak en güzel aktivite sizin için nedir?
Gece temiz havada yapılacak en güzel şey benim için uzun bir yürüyüştür, ama öyle aceleyle değil, sindire sindire… Sokak lambalarının altından geçerken içimdeki düşünceleri adımlarıma karıştırırım. Bazen müzik olur kulağımda, bazen sadece gecenin sesi. Yıldızlara bakarken bir dilek tutarım belki, ya da eski bir anıyı yeniden yaşarım. O anlar, kimsenin olmadığı, sadece ben ve gecenin olduğu zamanlar, bana en çok huzur veren dakikalardır. Çünkü insan, en çok kendiyle baş başa kaldığında içindeki gürültüyü susturabilir.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Beni yazmış yaa. Gece duygular ve düşünceleri daha iyi anlayıp yaşıyoruz bence. bazı geceleri bende iple çekiyorum.
O kadar haklısın ki, gece dışarıda temiz havada oturmak bazen en iyi terapi gibi! Özellikle yanında sevdiğin biri ve favori atıştırmalıkların varsa tadından yenmiyor. Ben de arada Kadıköy sahilde sabaha kadar muhabbet edip müzik dinlemeye bayılıyorum. Hatta yakında Caddebostan Sahili’nde gece oturup yıldızlara bakmak çok popüler, dilersen bir gün orayı da dene, karton bardakta kahve yanında Doritos, neyse olay bende kalsın! 😂🎶✨
youtube.com/shorts/3GqRM2W-T2o?si=EHsK1Gq0FHJ3oEK2 uzun süre izliyorum seni... bazen o gerçek kişiliğini , bazen de gerçeklerden uzak olmak istediğin kişi arasında kaldığın için mi buna başvuruyorsun? Çünkü ben baştan sona içindeki o küçük karanlığı görüyorum. üzme kendini ❤️ ve yapma bunu kendine. seni sevdiğimi biliyorsun, belki fazla gelmiş olabilir. ama ben o ilk barışı tanıyorum :)
Teşekkür ederim beni kimse anlamadığı için genelde soğuk duruyorum ya da öyle görünüyorum ama içimde duygusalımdır bazen de zaman zaman karanlık hissettiğim oluyor evet. sende mutlu ol :) 🌺
Soran
1 yıl
Bazen çok üstüne gitmek istemiyorum. ayni durumları bende geçmiş yıllar da yaşadım. İlaçlara kadar düştük. Bazen intihara bile özeniyordum sonra bunun bir çözüm olmadığını ve kendine karşı haksızlık yapmiycama söz verdim. ufak tefek sıkıntılar oluyor ama. kalbindeki Barışı her zaman teşekkür et ve kendini sev. Ben teşekkür ederim 🤗💙
İsrail aleyhine tavır takınacaksanız önce AKP yandaşlarının, hükumetin İsrail ile ticaret yapmasına karşı duracaksınız... Coca Cola'nın İsrail ile ne alakası var? Demir satıyoruz lan İsrail'e, o demir orada çelik oluyor, silah oluyor, mühimmat oluyor.
Ne beyinsiz milletiz ya... Biri kola çekirdek keyfi yapıyoruz der, öbürü "Coca cola İsrayilin, içtiğiniz Cola Filistin'de çocuklara mermi oluyoeeerrröööhh" diye nefret kusar...
Beni engellediği için de akp kafasıyla yazdığı süper mantıklı ve haklı cevabın altındaki yorumları göremiyorum... Arkadaşın IQ seviyesi ayak numarası kadar.
Coca Cola şirketinin halka açıklık oranının yüzde 100 olduğunu bilmeyen, Coca Cola Company içeceklerin tüketmeyince İsrail devletinin çok önemli bir gelir hortumunu kesmiş olacağını zanneden, peygamber beklediği reisinin yakın çevresinin İsrail ile ticaretinin tam gaz devam ettiğini bilmeyen, yandaş medyadan pompalanan haberlerle beyni uyuşturulmuş bir ak partilisin, belli... İki kasa Coca Cola al da sokağa dök bari, bir işe yararsın 🤣🤣🤣
Beyni testislerinde olma ihtimali epey yüksek bi dayısın. Bebeklerin, çocukların ve kadınların, masum insanların öldürülmesine sessiz kalmayip alay edecek kadar cahil vicdansiz ve insani degerleden mahrumsun.
Siyonist destekçisi bir sirketin halka açıklık oraninin daha ne demek olduğunu bilmiyorsun😄 Tarafin belli olsun. Ibrahim aleyhisselama su tasiyan karinca kadar olamazsin sen. Her sekle girer senin gibiler.
En İyi Cevaplar