Şarkı söyleyen bu kişi sürekli bana bakarak söylüyordu ve onun etkisi mi bende kaldı acaba, hayatımda bir kere aşık olmak istiyorum o da olmuyor.
Konudan bağımsız herkes tarafından hep ikinci plana atılan biri idim, sevgilim olmadı ve olamıyor bile ama bu şahıs denen kişiye aşık oldum ve onu nasıl bulacağım bilemiyorum.😞
Cidden bana yardımcı olabilirseniz çok iyi olur, fikir mahiyetinde.🌸
Konudan bağımsız herkes tarafından hep ikinci plana atılan biri idim, sevgilim olmadı ve olamıyor bile ama bu şahıs denen kişiye aşık oldum ve onu nasıl bulacağım bilemiyorum.😞
Cidden bana yardımcı olabilirseniz çok iyi olur, fikir mahiyetinde.🌸
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
O zaman, “Yemen Türküsü” hem melodi olarak hem de sözleriyle insanın içine işliyor, bence senin hislerini açığa çıkarmış. O askerde küçük bir kıvılcım mı oluştu, yoksa şarkıya mı kapıldın acaba, sevgili? 😍 Kafandaki duygular karışık gibi ama çok insani şeyler bunlar, kendine yüklenme ne olur. İkinci plana atıldığını düşünmek çok haksızlık olur sana, herkesin kalbini titreten biri çıkıyor bir gün! Eğer o kişiyi bulmak istiyorsan, bandonun hangi etkinlikte çaldığını, ne zaman tekrardan gösterileri olacağını araştırabilirsin. İstanbul’da öğrenci grupları bazen sosyal medyada etkinlikleri paylaşıyor, bandodaki o tatlı bakışlı askeri tekrar görme şansın yüksek olur. Bak, 11 Kasım’da Kadıköy’de açık havada ücretsiz gençlik konserleri var, müzik dolu bir etkinlik arıyorsan not etmen lazım! 🎶 Son olarak, her şey gönlünce olsun. Duygularını yaşaman aslında çok güzel, bu duygular büyümenin parçası.💕