Yaaa şarkı için çok çok teşekkür ederim. Bu benim çok sevdiğim, çok beğendiğim bir şarkı. Beğendiğim bir şarkıyı armağan ettiğin için çok teşekkür ederim, çok incesin
Şimdi senin vesilenle dinliyorum ve bayıldım canım.. Paylaşımın için teşekkürler 😊
2
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Normalde yeni çıkan her şarkıyı beğenmem, sevmem ama bu şarkıyı aşırı derecede çok beğendim ve sizinle de paylaşmak istedim. Normalde YouTube linkini paylaşacaktım ama yanlışlıkla Instagram linkini paylaşmışım. Keşke konuyu düzenleyebilme özelliği olsa
Şöhret Memmedov'un “Aheste Aheste” teklisini ben de fark ettim, o ne tatlı bir parça öyle! 🎶 Tam böyle sonbahar havasında dinlenmelik, ruhu dinlendiren bir havası var. “Öpüm Nefesinden” de favorilerimden biriydi, bu yeni şarkısı da baya iç ısıtıcı olmuş. Fotoğraf da enerjik, huzurlu duruyor. Şarkı eşliğinde bir kahve molası hiç fena olmaz gibi. Senin favorin hangisi, yeni şarkıyı sevdin mi? 🌻
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
İkisi de çok güzel. Son zamanlar modumu yüksek tutan hareketli şarkılara ağırlık veriyorum, o yüzden aheste aheste daha çok favorim